Бонуси за спортни залагания

Началния бонус спорт важи за потребители регистрирани след 17.05.2022. Всеки потребител може да избере 1 от 3 вида ...
Промоционалната оферта на Алфауин се изразява в Начален Бонус за секциите Спорт и На Живо. Този бонус е ...
Промоционалната кампания на Сезам Онлайн се изразява в Начален Бонус за секциите Спорт и На Живо. Този бонус ...
Офертата за нови клиенти на Megapari се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% от ...
Бонус офертата на WINBET се изразява в троен начален бонус, който носи името Начален All Inclusive Бонус. Тази ...
Началната промоционална оферта за нови клиенти на Bwin се изразява в Начален Бонус, който е в размер на ...
Офертата за нови клиенти на Efbet се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% от ...
Офертата за нови клиенти на Palms Bet се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% ...
Офертата за нови клиенти на Palms Bet се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% ...
Промоцията Оферта Нова Сметка от Bet365 представлява Начален бонус в размер на 100% от първия ви депозит до ...

Бонуси за спортни залагания в България

 

На силно конкурентен пазар, където букмейкърите се борят за клиенти, предлагането на бонуси е може би най-добрият начин за привличане на нови и задържане на съществуващи клиенти. Събрахме тук цялата подходяща информация за бонусите, така че можете да намерите всичко, което искате, както и да следите новините за най-новите бонуси на букмейкърите, тъй като ние актуализираме този раздел редовно. Бонусите, предлагани от букмейкърите в България, могат да бъдат следните:

  • Безрисков залог – Тук, както се досещате, има безплатен залог без никакъв риск. Може да съвпадне с конкретен мач или турнир и в случай на загубен залог, вие получавате обратно заложената сума във вашата сметка.
  • Удвояването/утрояването на депозита е доста често срещана форма на бонус, предлагана особено (но не само) за начинаещи. Можете да депозирате определена сума и букмейкърът ще я удвои или утрои. Не можете да теглите веднага, тъй като обикновено букмейкърите изискват да превъртите сумата определен брой пъти.
  • Cashback – Тук букмейкърът връща на клиента определен процент от сумата на залога или от депозираната сума. Има условия, които се договарят – например коефициентът да не е по-нисък от конкретен показател.
  • Безплатен залог – както си и мислите, това буквално е безплатен залог. Букмейкърите предлагат подобен бонус на начинаещите, за да могат да залагат без риск да загубят парите си. Печалбите обаче са достъпни само след като клиентът заложи определен брой пъти.
  • Повишени коефициенти – това е друга форма на бонуси, използвани от букмейкърите, за да „поглезят“ както нови, така и съществуващи клиенти. Обикновено се прилагат в топ мачове и коефициентът може да достигне 10, вместо обичайните 1.5 – 2.0. Тези бонуси са много популярни сред залагащите, но и тук има специфични правила за теглене.
  • Бонус за добре дошли без депозит – след като се регистрира, клиентът има шанс да направи залог, без да използва парите си. Различава се от безплатния залог по това, че този бонус в повечето случаи е ограничен от коефициентите или е приложим само за конкретни мачове.

Бонусите се използват предимно от букмейкърите, за да разширят клиентската си база и в същото време да генерират по-голям интерес към залаганията. Въпреки това, в повечето случаи има правила и условия, регулиращи тези бонуси – например залагане на конкретен спорт или конкретен мач и в рамките на лимит или в сумата, или в коефициента. Освен това бонусите не могат да бъдат изтеглени веднага – те трябва да бъдат заложени веднъж или няколко пъти – нещо, наречено проиграване на бонуса. 

В тази страница ще ви запознаем малко по-подробно с всеки един бонус, който може да срещнете из българските букмейкъри, както и с началните бонус оферти за спорт, които всеки един от тях предлага!

Видове бонуси в спортните букмейкъри в България

 

Онлайн букмейкърите предлагат различни видове бонуси за привличане на нови клиенти или задържане на настоящи такив. Някои бонуси се предлагат в момента на регистрация, други се предоставят на текущи клиенти, а трети се получават при правене на по-големи депозити. В следващите редове можете да разгледате различните видове онлайн бонуси за спортни залагания, които можете да очаквате да намерите в българските сайтове за спортни залагания.

Начален бонус (Бонус за регистрация или Бонус за добре дошли)

 

Бонусите за регистрация или добре дошли са най-често срещаният вид бонус оферта. Те се предлагат от всеки сайт за спортни залагания в България, когато регистрирате вашия акаунт и направите първия си депозит. Що се отнася до българските хазартни операторът, бонусът представлява определен процент от депозираните ви средства. В случай, че офертата не е процентен бонус, то тя ще бъде определена фиксирана сума, обикновено не много голяма. Целта зад началните бонуси не е само да привлече нови клиенти, но и да им помогне да започнат своето хазартно приключение с много по-голям банкрол. Обикновено предлаганите проценти в България са между 100% и 200% от вашия първи депозит. Това означава, че ако направите първоначален депозит от 100 лева, букмейкърът ще ви изплати или още 100 лева отгоре, или направо 200 лева, правейки общият ви банкрол от 300 лева!

Парични бонуси

 

Паричните бонуси, наричани още Кеш бонуси, са промо оферти, които са с по-малка стойност от бонусите за добре дошли. Интересното при тях е, че те се различават от процентните бонуси не само по своята по-малка стойност, но и поради факта, че предлагат фиксирана бонус сума, която не е зависима от големината на вашия залог. Другото интересно при тях е, че бонусните условия са много по-малко или дори няма такива. Приликата е, че и този бонус се предлага само след завършена регистрация и първи депозит. Обикновено букмейкърите не налагат никакви ограничения за това на какви спортни лиги и турнири можете да залагате с вашите парични бонуси.

Бездепозитни бонуси

 

Някои онлайн букмейкъри могат да ви предложат бонуси без депозит като част от бонуса за регистрация (началния бонус). Според редица проучвания и лични убеждения, това е любимият вид бонус на над 83% от играчите. След като завършите вашата регистрация, ако даденият букмейкър, при когото сте се регистрирали предлага бездепозитен бонус, ще кредитира бонусната сума във вашата сметка, без да е необходимо да правите депозит! Точно така, хазартният оператор буквално ще ви подари пари, с които да играете. Е, хубаво е да споменем все пак, че тъй като тези бонуси се предлагат напълно безплатно, те обикновено са малки по размер. Българските букмейкъри обикновени предлагат бездепозитни бонуси в размер на 10 до 50 лева. Освен като първоначален допълнителен бонус след регистрация, различните български сайтове за спортни залагания могат да ви предложат тези бонуси по време на някакво специално спортно събитие или като промоция към определен вид лоялна кампания.

Това може да бъде по време на голям футболен турнир като Европейското първенство, Световното първенство, важна игра от НБА, последното Гран При на Формула 1, Финалите на Ефбет Лига и т.н.

Интересното при бонусите без депозит е, че те идват с малко повече изисквания за залагане и по-високи проценти на разиграване. Тези бонуси са идеални за нови залагащи, които не искат да излагат парите си на риск и искат да „усетят“ букмейкъра преди да направят своя първи депозит. Използването на този бонус не крие никакъв риск, но изискванията за залагане могат да бъдат достатъчно предизвикателни, така че да се помъчите преди да изтеглите вашите пари.

Бонуси за презареждане

 

След като направите вашата регистрация и осъществите първия си успешен депозит, букмейкърът ще ви предложи начален бонус, както споменахме по-горе. След като изразходвате или разиграете този бонус, редица сайтове могат да ви предложат оферта под формата на бонус за презареждане. Този вид промоция е свързана с вашия втори и / или трети депозит. Обикновено пак ще бъде под формата на процент от депозита, но най-вероятно самият процент ще бъде по-нисък от началния бонус. Подобно на бездепозитните бонуси, букмейкърите имат честа практика да предлата на своите потребители бонуси за презареждане по време на някакви специални спортни събития, за да успеят да ги задържат като клиенти през хода на спортното събитие.

Бонуси под формата на безплатен залог

 

Този вид бонуси ви позволяват да правите залози без риск да загубите каквато и част да е от собствените ви пари. Тези бонуси се придобиват напълно безплатно, без да е необходимо да правите какъвто и да е бил депозит. Те приличат много на бездепозитните бонуси. Единствената разлика е, че този вид бонуси са под формата на единичен залог, докато бездепозитните бонуси могат да бъдат разделени на няколко различни вида залози. Другата разлика е, че безплатните залози обикновено нямат бонусни условия, така че ако вашият залог спечели, ще можете веднага да изтеглите вашите печалби. Повечето букмейкъри предлагат бонуси под формата на безплатен залог след като сте разиграли вашия първоначален бонус Спорт.

Специфични бонуси за дадено събитие

 

Този вид бонуси са малко по-специални. Те не приличат на бонусите под формата на кеш. Интересното при тях е, че се предлагат въз основа на това как ще се проведе даденото събитие. Може да сравните този вид бонуси с купоните, които се използват само веднъж. Потребителите обикновено се „класират“ за този вид бонуси след като изпълнят предварително зададени условия от букмейкъра. Ако залагащият отговаря на тези изисквания, хазартният оператор депозира бонусът в акаунта му. Изискванията за преобръщане и сумата на бонуса варират при различните онлайн спортни залагания.

Бонус при загуба

 

Ако трябва да сме честни, доста честа практика е залагащите да губят сравнително голяма част от своите залози. Някои спортни букмейкъри искат да си гарантират, че такива моменти няма да причинат значителни парични загуби или пък да накарат клиентите им да напуснат платформата завинаги. Ако успеете да намерите такъв сайт за залагания, има вероятност те да ви предложат бонус, базиран върху загубата, понесена от вашия залог. Обикновено този бонус се предлага като процент от загубените средства. Целта на този вид бонус е да ви мотивира и да върне усмивката на лицето ви, ако е възможно. Букмейкърите знаят, че сте загубили повечето си залози до този момент, но не искат да се обезкуражавате до точката на пълно отстъпление. Те не искат да си намерите друго хоби, тъй като все пак това е тяхната работа!

Има минимален риск за такъв бонус и ако сте редовен залагащ, можете да се възползвате много от тях, особено по време на специални събития. Някои от специалните събития вече бяха споменати (големи футболни турнири или други спортни състезания).

Бонуси под формата на повишени коефициенти

 

Въпреки че повишените коефициенти не изискват конкретен промо код и понякога дори не се смятат за бонус, увеличенията на коефициентите работят по същия начин като бонусите за депозит и промоционалните кодове за спортни залози. Този вид бонус всъщност може да бъде разглеждан като безплатни пари, защото увеличава типичните коефициенти за определен пазар на определено спортно събитие. Чудесен пример за това е букмейкър, който взема стандартен коефициент от 1.14 за разпределяне на точки и го повишава до 1.40. Макар това да не ви прилича на бонус, ако поставите залог от 100 лева и той се окаже печеливш, ще спечелите 140 лева, а не 114, както би била печалбата при нормални коефициенти. Благодарение на бонуса под формата на повишени коефициенти, при правилно познаване, получавате 26 лева бонус без никакви условия за разиграване. 

Сайтовете за спортни залагания в България, разбира се, предлагат тези повишени коефициенти по същата причина, поради която раздават бонуси за регистрация и други промо кодове. Ако техният онлайн букмейкър осигурява 1.40 коефициенти на определен пазар, залагащите естествено ще предпочетат този спортен букмейкър вместо друг, предлагащ стандартният коефициент за този пазар от 1.14. Betano и Alphawin печелят лоялни клиенти, благодарение своите ежедневни промоции под формата на завишени коефициенти.

Бонуси за лоялност (лоялни програми)

 

Това са специални онлайн бонуси за спортни залагания, предлагани на лоялни клиенти. Сайтовете за спортни залагания използват тези бонуси, за да задържат своите потребители. Обикновено те включват натрупване на точки за лоялност, които се печелят всеки път, когато потребителят направи залог над определена стойнсот. След като натрупате определен брой точки, можете да ги осребрите срещу пари в брой, безплатни залози, физически награди или за друг вид бонус, кредитиран във вашата сметка.

Cashback бонуси

 

Кешбекът ( от англ. cashback) е изключително често срещан вид бонус, особено в света на спортните залози. При този тип бонуси, може да се каже, че букмейкърът ви осигурява по-малък риск. Обикновено Кешбекът бонусът се проявява, ако загубите изцяло или частично даден залог. Тогава букмейкърът ще възвърне определен процент от вашия залог, но този процент ще бъде върнат под формата на безплатен залог, а не под формата на кеш. Т.е. с две думи, няма да можете да изтеглите парите си, които са възвърнати от кешбека. Имайте предвид, че букмейкърът ще постави дадени условия, които трябва да спазите, за да успеете да се възползвате от Кешбек бонуса.

Друга вариация на Кешбека е Частичният кешбек, който ви позволява да затворите частично даден залог. Какво трябва да значи това? Макар и да звучи сложно, истината е, че е доста лесно, щом схванете генералния принцип на офертата. Представете си следния сценарий. Играят ПСЖ и Реал Мадрид. Заложили сте 10 лева на Реал Мадрид с коефициент 2.00 да победят ПСЖ. В края на първото полувреме Реал Мадрид водят с 1 гол. Е, в такъв случай при опция за частичен кешбек можете да изтеглите половината си залог и да продължите да играете с другата половина. При изтегляне на половината залог ще получите 10 лева, защото мачът ще се счита за спечелен, поради головата разликата. По този начин си възвръщате залога и оставате да играете с другите 5 лева. Ако в края на второто полувреме Реал Мадрид водят ПСЖ, ще получите пълна печалба!

Хай-Ролер бонуси

 

Хай-ролерите са потребители, които обичат да играят „на дебело“. Това са играчи, които поставят по-високи залози от средното ниво залагащи. Ако сте хай-ролер с голям банкрол и афинитет към високите суми, повечето букмейкъри ще ви предложат специален бонус, като благодарност за вашата смелост да рискувате с толкова големи суми. Тези бонуси обикновено представляват процент от сумата на вашия седмичен депозит, като в повечето случаи, този процент може да достигне до 50%. Например, редица букмейкъри предлагат хай-ролер бонус в размер на 50% от всеки седмичен и/или месечен депозит, достигащ до 1000 лева или повече.

Това са най-често срещаните онлайн бонуси за спортни залагания, от които можете да се възползвате, когато залагате на любимото си спортно събитие, E-Sport игра, състезание или единичен мач.

Как да вземете най-добрите спортни бонуси в България за 2022?

 

След като разгледахме заедно най-често срещаните бонуси сред българските букмейкъри е време да преминем към следващата част от нашия преглед. Тук ще ви обясним как да се сдобиете с НАЙ-ДОБРИТЕ бонуси, за да може винаги да бъдете една крачка напред пред останалите залагащи! 

Е, нека започнем с очевидното – първата стъпка, за да се сдобиете с най-добрите спортни бонуси, е да се регистрирате в някой, или някои, от най-добрите спортни букмейкъри в България. Звучи логично, нали така? Но как да разберем кои са най-добрите букмейкъри? Истината е, че така наречената „скала за оценяване“ не е толкова проста, колкото си мислите. За правилното оценяване на един букмейкър се взимат много фактори предвид, включително лиценз, регулатори, платежни методи, клиентска поддръжка и разбира се предлагани бонуси и техните условия за разиграване! Но нека ви успокоим още сега. От вас няма да се изисква да прекарвате безброй часове в разузнаване на платформи, сравняване на бонус оферти, платежни методи и други. Ние вече сме свършили всичко това и ще ви предоставим цялата информация изцяло на готово и най-важното изцяло БЕЗПЛАТНО. 

Най-важният фактор в един букмейкър е сигурността. Тази сигурност се потвърждава с лиценза на казиното и регулаторния орган, стоящ зад него. Уверяваме ви, че всеки един онлайн букмейкър, който ще намерите в нашата платформа, е изцяло легитимен и лицензиран и, че вашата информация ще бъде защитена при него. Така че, няма да има от какво да се притеснявайте! В следващите редове ще ви запознаем с най-добрите лицензирани хазартни букмейкъри, които оперират на територията на България. Ще ви покажем и началните бонус оферти за СПОРТ, които предлагат, както и някоя по-интересна бонус промоция, с която са известни.

Bet365

 

Be365 e бранд ветеран в света на спортните залози. Едва ли има любител на спортния хазарт, който да не е чувал за Бет365. Букмейкърът е изключително известен из цял свят, благодарение на своите безупречни коефициенти, голямо разнообразие от платежни методи, безпогрешна клиентска поддръжка и привлекателни бонуси. От Bet365 може да очаквате начален бонус Спорт в размер на 100% от вашия първи депозит до 100 лева, както и VIP програми за своите лоялни клиенти. Платформата е първата, която предложи на залагащите опция за Залози на живо и Гледане на спортни срещи на живо.

Сайтът на компанията е добре подреден, цветовете са ясни и се работи лесно с менюта, където с няколко щраквания можем да заложим. Лесен за навигация и работа. Сайтът е преведен на над 35 езика, което го прави лесен за потребители от различни страни по целия свят.

В нашата платформа може да откриете Bet365 преглед, където разглеждаме всичко важно, свързано с букмейкъра.

Бонус код: Не се изисква

Начален бонус: 100% до 100 лева

Регистрация – Bet365

Букмейкърът предлага залагания на различни спортни събития, като футбол, баскетбол, волейбол, тенис, австралийски футбол, хокей на лед, тенис на маса, американски футбол, хандбал и много други спортове. Можем да кажем, че букмейкърът Bet365 предлага високи коефициенти и много опции за залагане за почти всяко спортно събитие. Самата регистрация отнема максимум 5 минути.

Efbet

 

Efbet е първият лицензиран букмейкър, който предлага спортни онлайн залагания в България. Сайтът позволява на потребителите да правят залагания на всякакъв вид спорт, така че могат да превърнат хобито си в печалби, стига да имат достатъчно късмет. Играчите решават дали да залагат на футболни мачове, баскетбол, тенис, бокс, хокей на лед, волейбол или други спортни залагания. Хазартният оператор предлага начален бонус в размер на 100% от депозита, като максималната сума достига до 200 лева.

За да играете в Efbet, трябва да си направите регистрация, която ще ви позволи да влезете в системата. След това ще трябва да направите първи депозит, с който можете да залагате. Всичко това отнема малко време и не е нужно да имате някакви специфични познания. Ако все още не знаете как да се регистрирате, следвайте стъпките.

В нашата платформа може да намерите пълно Ефбет ревю, обхващащо регистрация и депозит, спортни залагания, казино и платформа за спортни залагания.

Бонус код: Не се изисква

Начален бонус: 100% до 200 лева

Регистрация – Efbet

За да се регистрирате в букмейкъра, ще трябва да посетите неговия официален уебсайт – efbet.com. След като го отворите, потърсете бутона РЕГИСТРАЦИЯ, намиращ се в горния десен ъгъл на екрана. Кликнете върху него, за да отворите формуляра, в който ще трябва да попълните вашата лична информация. Задължително е да попълните формуляра с вашите истински имена, адреси и друга информация, защото в противен случай няма да можете да получите печалбата от сайта за спортни залагания.

Не забравяйте, че името и паролата, които сте регистрирали, са важни, защото по-късно ще ви трябват. Оставете активен имейл адрес, за да ви бъде изпратен линк за активиране на акаунта. След като попълните данните си, влезте в имейла си и отворете имейла, изпратен от букмейкъра на Efbet. Само чрез него ще можете да потвърдите регистрацията си и ще можете да започнете с поставянето на спортни залози!

WINBET

 

Win Bet Ltd. е компания за хазарт, която съществува в България от 2011 г. Тя предлага на играчите възможност да поставят различни спортни залагания на едни от най-съревнователните коефициенти. Макар WinBet България да няма дългогодишния опит на големите букмейкъри, като Bet365 и Efbet, платформата все пак предлага много добри услуги и може да се конкурира с тях по всеки параметър. WinBet притежава лиценз за хазарт, издаден от Комисията по хазарта на Република България. От Уинбет може да очаквате начален бонус в размер на 200% от депозита, като максималната сума достига до 200 лева.

Букмейкърът е официален спонсор на едни от най-големите професионални футболни отбори у нас – ЦСКА, Локомотив, Ботев, Дунав, Царско Село и Етър. 

В нашата платформа може да намерите цялостно WINBET ревю, обхващащо регистрация и депозит, спортни залагания, казино и платформа за спортни залагания.

Бонус код: Не се изисква

Начален бонус: 200% до 200 лева

Регистрация – Winbet

Не е никак сложно да отворите сметка в този букмейкър. На началната страница на WinBet вдясно на екрана ще видите бутон за регистрация. Може да се регистрирате както от настолен компютър, така и от мобилен телефон, като отворите сайта на WinBet през браузъра на вашия смартфон.

За да си отворите онлайн акаунт в WinBet, трябва да попълните личните данни при регистрация. От вас се изисква да въведете данни като потребител, парола, име и фамилия, e-mail, телефон, защитен въпрос и въведете отговор и т.н. След това се регистрирайте, като използвате вашето потребителско име и парола, за да влезете в акаунта си. Ако забравите паролата си, можете да се свържете с поддръжката на WinBet, за да получите нова. 

Palms Bet

 

Palms Bet е сайт за онлайн хазарт – казино и сайт за спортни залагания, който е собственост на фирма „ТЕЛЕМАТИК ИНТЕРАКТИВ БЪЛГАРИЯ“ ООД. Сайтът е отворен през 2018 г. и е свързан с казино игри – eCasino. Смяната на името се наложи във връзка с факта, че компанията реши да предложи ново продуктово портфолио и залагания на спортни събития.

В Palms Bet ще намерите добри коефициенти, отлична клиентска поддръжка и начален бонус в размер на 100% до 200 лева! Отделно, в нашата платформа ще можете да прочетете цялостен преглед на Палмс Бет във всички аспекти – регистрация и депозит, спортни залагания,бонуси и т.н.

Бонус код: Не се изисква

Начален бонус: 100% до 200 лева

Регистрация – Палмс Бет

В началната страница на сайта на Palms Bet ще видите бутона за регистрация. Щракнете с левия бутон на мишката върху него и изчакайте секунда или две, за да заредите нов прозорец. Там избирате да се регистрирате с имейл, но също и с други методи за регистрация, като например чрез акаунт в социална мрежа или телефонен номер. Препоръчителна е регистрацията с имейл, тъй като с теглене на средства няма да има проблеми.

Когато изберете да се регистрирате с имейл в Palms Bet, трябва да въведете вашето име, град, държава, валута, парола и да попълните още няколко полета. След като завършите регистрацията си в този сравнително нов букмейкър, ще получите писмо за потвърждение. В това писмо трябва да потвърдите регистрацията си. Онлайн номер на акаунт, който трябва да запомните много добре, защото когато влезете в сайта ще се изисква да го използвате.

Bwin

 

Bwin е доказано име в хазартната индустрия, което оперира легално на територията на България. Платформата за онлайн залози е преведена на български език още през първото десетилетие на този век, а родните потребители имат неограничен досег до функционалностите ѝ. Навярно по-вещите играчи са наясно с нейните предимства и характеристики, но въпреки това в нашия сайт може да прочетете по-обстоен анализ на Bwin, който дава акуратна и максимално ясна оценка за възможностите му. Този букмейкър ще ви предложи начален спортен бонус, равняващ се на 100% от първия ви депозит до 222 лева.

Бонус код: Не се изисква

Начален бонус: 100% до 222 лева

Регистрация – Bwin

Откриването на сметка е изключително лесен процес, разделен на три части. Първо, необходимо е да попълните имейл адрес и трите си имена, както са по лична карта. В стъпка №2 ще бъдат изискани данни за акаунта – парола, потребителско име, таен въпрос и отговор към него, с което се цели максимална защита на профила. И най-накрая, трябва да въведете постоянен адрес, пощенски код и телефонен номер за контакт. Приемайки правилата за използване на bwin и съгласявайки се, че имате навършени 18 години, може да финализирате процедурата по регистриране.

8888.bg

 

8888.bg e един от новите хазартни оператори, които се появиха на българста хазартна сцена през 2021 година. Официално, букмейкърът отвори врати през юни месец миналата година и от тогава радва стотици хиляди потребители със своите неспирни бонус оферти и конкуретни коефициенти. В 8888 ще намерите нетрадиционен начален бонус, в размер на 100% от 250 до 888 лева. Нетрадиционен е, защото бонусът е индивидуален за всеки играч и представлява игра, в която ще трябва да избирате от 4 футболни топки, под които се крият максималните суми на вашия начален бонус. 8888 също подкрепя българския спорт, като представлява официален спонсор на ФК „Септември 2“ и ФК „Пирин“. Ако искате да разберете повече за 8888, прочетете нашето ревю ето тук.

Бонус код: Не се изисква

Начален бонус: 100% до 888 лева

Регистрация – 8888.bg

Процесът по регистрация в 8888.bg е сходен като с гореизброените букмейкъри. Накратко казано, отваряте официалния сайт на букмейкъра – 8888.bg и натискате бутона РЕГИСТРАЦИЯ, намиращ се в горния десен ъгъл на екрана. Щом го направите, пред вас ще се зареди регистрационен формуляр, в който ще трябва да попълните вашите лични данни, включително три имена, ЕГН, телефонен номер и E-Mail адрес. Когато приключите с процеса на присъединяване, ще получите SMS код за активиране на профила. Въведете го в съответното поле на екрана и ще получите цялостен достъп до игралната система на букмейкъра.

Sesame

 

Sesame, или познати още като Сезам, също е онлайн букмейкър, който отвори врати в онлайн пространството през 2021 година. Подобно на Palms Bet, те също натрупаха своята слава първо чрез наземни казино зали, след което решиха да навлязат и в онлайн хазартната сфера. В Сезам ще откриете множество платежни методи, огромно разнообразие от спортни залози и пазари и начален бонус Спорт в размер на 100% до 150 лева. Sesame бързо добиха онлайн популярност и с бонус офертата си „Летящи коефициенти“, която ежедневно вдига коефициентите на определени спортни събития.

Ако искате да разберете повече за Sesame, може да прочетете нашия преглед на букмейкъра като натиснете ето тук.

Бонус код: SPORT

Начален бонус: 100% до 150 лева

Регистрация – Sesame

Ще ви спестим излишните неща, тъй като процесът е изключително семпъл и е почти идентичен с гореизброените регистрационни процеси. Най-кратко казано, отваряте сайта на Сезам, без значение дали ще го направите през десктоп, или през мобилно устройство, и натискате бутона РЕГИСТРАЦИЯ. Той ще ви отведе до попълването на двустепенен формуляр, в който ще трябва да въведете вашите лични данни. След като го направите ще трябва да потвърдите вашата регистрация, чрез изпратения код на посочения Имейл адрес. След като въведете кода, ще можете да започнете с вашите залози!

Alphawin

 

Alphawin е също онлайн букмейкър, който се появи в България през 2021 година. Те започнаха работа през месец октомври, като досега не са разполагали с наземни казина. В Алфауин ще се нарадвате на всевъзможни промоционални оферти, функции като КешАут, Създай Залог и Комбо Триумф и начален бонус Спорт, равняващ се на 100% до 200 лева. Въпреки че е нов, той определено има какво да ви предложи като бонус условия, особено със своята оферта за АЛФА ПОВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ, която ще вдигне вашите евентуални печалби до небесата! 

Ако искате да разберете повече за Алфауин, може да прочетете нашия преглед на букмейкъра тук.

Бонус код: NBSPORT

Начален бонус: 100% до 200 лева

Регистрация – Alphawin

Тук също ще трябва да отворите официалния сайт на букмейкъра и да натиснете бутона РЕГИСТРАЦИЯ, отново стоящ в горния десен ъгъл на страницата. Когато го направите, пред вас ще се зареди тристепенен регистрационен формуляр, който ще трябва да попълните, за да може да поставяте вашите спортни залози и да се възползвате от бонус офертите на хазартния оператор. Процедурата е изключително улеснена и е направено по такъв начин, че да става бързо, така че едва ли би ви затруднила. За влизане в новата ви сметка, натиснете бутона Вход горе вдясно.

Betano

 

Betano e най-новото име в света на българският хазарт. Компанията е със седалище в Гърция, като от своето откриване през 2012 година до сега се разрастна изключително много, оперирайки в Германия, Бразилия, Румъния, Чили и още много други страни. Бетано предлага на потребителите множество бонус функции, като например Кеш Аут, 0% марж, специални оферти за Футбол, Баскетбол и Тенис и разбира се – Начален бонус за нови клиенти. Този бонус е в размер на 100% от депозита ви, като може да достигне до 300 лева + до 30 лева безплатен залог! В зависимост от сумата на вашия депозит, ще получите и еднократна сума под формата на безплатен залог.

Повече информация за Betano може да прочетете, като последвате ето този линк.

Бонус код: Не се изисква

Начален бонус: 100% до 300 лева + до 30 лева безплатен залог

Регистрация – Betano

Регистрацията в Бетано протича по същия начин като регистрацията в Alphawin. Единствената разлика тук е, че за да верифицирате акаунта си, ще трябва да въведете 2 валидационни кода: един, изпратен като СМС на посочения телефон, и втори, изпратен на вашия E-Mail адрес. След като въведете двата кода, букмейкърът ще отвори вашия профил и ще може да започнете със своите залози. 

Бонусни условия на букмейкърите

 

Известни още като изискване за разиграване или изискване за залагане, бонусните условия представляват това колко пъти трябва да заложите сумата на бонуса, преди да можете да изтеглите вашите средства. Това изискване е представено като множител, така че размерът на вашия бонус влияе върху това колко трябва да разиграте. Този множител обикновено обхваща общата сума от направения депозит и получения бонус!

Например, ако депозирате 10 лева и получите 100% бонус в размер на още 10 лева, при букмейкър, който изисква х5 разиграване на бонуса, ще трябва да направите спортни залози на стойност 5 х (10 + 10) = 100 лева преди да можете изтеглите вашите печалби.

Важно е внимателно да прочетете всички правила и условия, преди да се възползвате от която и да е промоция за онлайн залагания.

За бонус кредити, като възстановяване на безрисков залог или бонус за регистрация без депозит, изискването за преобръщане се прилага само за бонус средствата.

Някои кредити за залагане, като тези, спечелени чрез точки за лоялност, може да нямат изисквания за преобръщане. Това би означавало, че можете да изтеглите средствата, без изобщо да залагате каквото и да е.

Често задавани въпроси

 

Какво представляват букмейкърските бонуси?

Бонусите на букмейкърите са едно от най-видимите и завладяващи неща, които се предлагат от самите оператори. По същество букмейкърът предлага така наречните “подаръци” при регистрация или под формата на специални оферти на редовни клиенти при различни условия. Както виждате, те са предимно с цел правене на нови залози, но това не е единственият вид бонус.

Какво представляват безрисковите залози?

Един от най-често срещаните видов бонуси за залагане са безрисковите залози. Когато се регистрира или използва специалната оферта, играчът прави депозит с бонус код и получава определени суми, които да използва без риск от загуба. Съответно, ако залогът е загубен, играчът получава обратно сумата на залога, ако спечели, той получава пълната печалба. В този случай си струва да се обмислят условия като минимални и максимални коефициенти, спортовете, използвани в залога, видовете залози и други подобни.

Има ли бездепозитни бонуси в българските букмейкъри?

Бонусите без депозит най-вероятно са мечтата на всеки нов играч. Букмейкърът дава на играча безплатни залози или символична сума пари, които да използва по всякаква преценка, при различни условия, без да прави никакви депозити. Условията на такива бонуси трябва да се прочетат внимателно, за да не предизвикват ненужни изненади. Част от българските букмейкъри предлагат бонуси без депозит, но те са по-скоро ежемесечни специални оферти, така че ще трябва да следите какво пускат любимите ви букмейкъри.

Какви са условията за превъртане бонус?

За да успеете да изтеглите средствата си от бонуса, букмейкърите ще ви наложат определени условия за превъртани, които ще трябва да спазите. При повечето български букмейкъри тези условия са разиграване на общата сума (бонус + депозит) определен брой път, като най-често този множител варира между х4 и х7. Именно поради тази причина, преди да изисквате даден бонус, не забравяйте да проверите условията за разиграване, които може да не са във ваш интерес, така че бъдете много внимателни.

Трябва ли да използвам бонусите, предлагани от букмейкъра?

Букмейкърските бонуси са приятно допълнение и понякога голямо предизвикателство при правенето на залози, но със сигурност не са задължителни. Да, например, би било жалко да не използвате безрискови тарифи след регистрация, но те също могат да бъдат допълнени с нереални условия за разигрване. Така че, преди да използвате привидно ценна оферта, помислете дали тя отговаря на вашите навици за залагане.

Струват ли си бонусите за спортни залагания?

Докато бонусите за спортни залагания са отличен начин да добавите тласък към вашата банка, особено за начинаещи залагащи, изборът на бонус не е толкова лесен, колкото депозирането и събирането на пари. Залагащите трябва да са нащрек винаги, за да не активират по погрешка бонус, чиито условия няма да могат да изпълнят.