150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Bet365 Начален Бонус Спорт

100% Начален Боунс Спорт до 100 лева!
Получете този бонус

Bet365 начални бонуси са добре позната практика, от страна на букмейкъра, която цели да поощри новите потребители. Ще разгледаме по-обстойно бонус за добре дошли bet365 офертата, която тече в момента на Bet365. От нея може да се възползва всеки нов потребител и по този начин да даде чудесен старт на залаганията си в bet365.

 

bet365 спортен начален бонус

Най-важното, което трябва да отбележим за този бонус за добре дошли bet365, е неговата продължителност и валидност. Можеш да се възползваш от първоначалния бонус, ако си направил регистрацията си в интервала от 11 юни 2019 г. до 5 януари 2024 г.

Също така, е важно да знаеш, че офертата е валидна само в България. Въпреки това, може да се възползваш от bet365 начални бонуси, както в лева, така и в евро. Това зависи от преференциите за валута, които се отбелязал в профила си. В лева се равнява на 100 лева, а в евро – на 50 евро.

Съветваме те да проследиш стъпките, които сме описали по-долу, за да избегнеш грешки при използването на бонуса. Имай предвид, че Bet365 си запазва правото да отнеме бонус или да не даде такъв, ако сметне, че не покриваш изискванията. Това важи и в случай на съмнения за всякакъв вид злоупотреба с бонуса.

Чудесно е, че букмейкърът е предоставил и период от 30 дни, в които можеш да поискаш bet365 начални бонуси. Това е е добре дошло за потребителите на сайта.

След изпълнение на условията за взимане на бонус за добре дошли bet365, можеш да го очакваш в сметката си след около час. При забавяне или нередност, можеш да се свържеш с центъра за обслужване на клиенти.

Bet365 бонус код

В много от сайтовете за спорт и залагания се дават промо кодове, но тук няма бонус код за залог 365.

Бонус код bet365 се начислява автоматично в сметката ти, след изпълнение на стъпките за неговото получаване. Това отменя риска да забравиш дадения kod или да не го приложиш, когато имаш желание да го използваш.

 

Как да вземеш безплатен бонус за добре дошли Bet365?

Ще изброим стъпките, които трябва да преминеш, за да вземеш успешно своя бонус. Те са лесни за изпълнение и бързо ще успееш да се потопиш в света на спортните залози.

  • Направи своята регистрация.
  • Следващата стъпка е да направиш квалифициращ депозит.
  • Когато вече имаш оферта, трябва да освободиш бонуса си.
  • Когато направиш и това, и решиш да използваш своя бонус, не забравяй да отбележиш във фиша опцията “Използвайте Бонус за Залози.”

Ако си на първата стъпка и не си сигурен как да изискаш своя залог, ето я последователността на действията:

  • Влизаш в меню “Сметка”.
  • Избираш “Мои Оферти”.
  • Намираш офертата, която искаш и натискаш “Изискай”, за да вземеш своя бонус за добре дошли bet365.

 

Bet365 правила и условия

Регистрацията трябва да се случи преди 05.01.2024 г. или да е направена след 11.06.2019 г. Можеш да изискаш бонус за добре дошли bet365 в рамките на 30 дни от датата на регистрация.

Квалифициращ депозит трябва да е на стойност минимум 10 лева и да изискаш своята оферта. Взимаш бонусът безплатно, но трябва начален депозит. Не можеш да го изтеглиш преди да направиш квалифициращи залози на стойността на бонуса.

Придържай се към установените правила и ред на действие. Не забравяй, че казиното си запазва правото да отнеме бонуса ти, при нарушение на правилата от твоя страна. Но, ако следваш съветите тук, няма да имаш подобен проблем.

 

Заключение

Bet365 начални бонуси са страхотен старт за всеки спортен ентусиаст. Като следваш стъпките, които сме описали, ще можеш успешно да се възползваш от своя бонус за добре дошли bet365.

Ключовите момент при bet365 начални бонуси са кфалициращите залози и успешната регистрация. Трябва букмейкърът да е успял да идентифицира твоята самоличност, посредством лична карта или друг официален документ. Вярваме, че това е позната, стандартна процедура и ще се справиш отлично с нея.

Не отлагай своя първи залог, защото твоите bet365 начални бонуси ще бъдат премахнати, ако не се наблюдава активност в рамките на 90 дни. Този бонус е най-добър на пазара! Направи още днес своя първи залог и грабни уникалния бонус за добре дошли bet365!

Получете този бонус
Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
4/5
1 вот
Бюлетин
Получавайте всички бонуси на вашия имейл