150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Общи условия

Тази страница очертава “Общи условия” за предоставяне на услуги от sportnizalozi.tv. Целта е да се осигури рамка от правила, които следваме и искаме всички потребители да се придържат към тях. Общите условия служат като обвързващо правно споразумение между sportnizalozi.tv и потребителите. Всяко нарушаване може да доведе до сериозни, прави последствия.

Обърнете внимание на тази страница и всички нейни категории. Внимателно прочетете всички правила, за да научите как правилно да се възползвате от нашите услуги.

 

Терминология

Тази категория е посветена на правните обръщение и терминология, които ще срещнете на страницата. Запознаването с тях цели избягване на грешки при прочита и разбирането на правилата, които предстои да прочетете.

 • Към sportnizalozi.tv ще се обръщаме с термини като: “ние”, “уебсайт”, “наш”, “нас” и всички производни на тях.
 • Хората, които са дошли на страницата на този уебсайт, за да разберат повече за нас или да опитат късмета си в залагането, попадат под следната терминология: “Вие”, “потребител”, “залагащ”, “посетител”, “играч” и други смислово подходящи обръщения.
 • Уебсайтът и свързаните с него правила и условия, представляват “Споразумение”.

 

Приемане на Споразумение

Sportnizalozi.tv е предмет на следните правила и условия, които приемате, когато използвате сайта:

 • Sportnizalozi.tv и всички негови доставчици/партньори на помощни услуги си запазват правото на собственост върху всички търговски марки, марки за услуги и търговски имена, които са използвани в сайта.
 • Продължавайки след тази страница, Вие се съгласявате с правилата и условията, които са очертани тук, както и със санкциите, определени от нашия правен отдел. Молим Ви да преустановите дейността си в платформата, ако не сте съгласни с някое от условията и клаузите.
 • Запазваме си правото да променяме тази страница без предизвестие. В допълнение, всички прецеденти, които правителството създаде, могат да изискат промени. Вие се съгласявате с промените в правилата, ако продължите да използвате сайта след установените промени. Включили сме датата на последната ревизия, която това Споразумение е преминало.

 

Съгласявате се със следните клаузи

Търсенето на взаимно основание за споразумение с sportnizaloi.tv означава:

 • Този сайт споделя със своите потребители информация, която е с хазартна, информативна и развлекателна цел. Sportnixalozi.tv не може да бъде подведен под отговорност за потребителски неуспех, причинен от следванета на установените правила за онлайн залагане, които действат на територията на България. В допълнение, никое от комуникационните средства (SMS, Email), които използваме, не представлява какъвто и да е правен риск.
 • Ваша отговорност е да проверявате Общите условия редовно, за да сте винаги запознати регулационните и други промени в политиката на Споразумението.
 • Носите еднолична отговорност да удостоверите, че използвайки sportnizalozi.tv не нарушава местните регулации. Без значение дали законът Ви намира за виновен, ние отхвърляме всякакви задължения и отговорности, свързани с подобни казуси.
 • Нашата политика не изисква предоставяне на лична информация от Вас, като име, адрес или възраст. Това означава, че можете незабавно да блокирате непълнолетни, които откриете в платформата, докато използвате сайта в бъдеще. Молим Ви да незабавно да преустановите използването на този сайт, ако не сте навършили 18 години, легалната възраст за залагане, която е приета на територията на Република България.
 • С използването на този сайт, Вие се съгласявате, че няма да използвате получената от него информация по начин, който нарушава закона или е в разрез с установените етични норми. Ако претърпите парични загуби или си нанесете вреда, която е в следствие на Ваша небрежност, Sportnizalozi.tv няма да възстанови разходите Ви. В допълнение, ние си запазваме правото да прекратим достъпа Ви до сайта, ако разпространявате невярна информация за други потребители.
 • Вие, както и всеки, който използва акаунта Ви, се съгласявате, че няма да споделете незаконно, нецензурно или друго неподходящо съдържание на платформата. Подобно съдържание може да бъде премахнато от сайта без предизвестие.
 • Също така, Вие се съгласявате да не достъпвате сайта посредством неоторизирани хипертекстови връзки, които създавате или публикувате. В допълнение, без изричното съгласие на собственика на уебсайта и неговите доставчици, нямате право да достъпвате, използвате, преизползвате или публикувате съдържание от или на нашия уебсайт. Това включва снимки, видеа, логота, думи, информация, дизайни и др.
 • В случай на разногласие, породено между потребителите на сайта и онлайн хазартния сайт, което е в резултат на линк или друг публикуван материал на нашия уебсайт, sportnizalozi.tv няма да разреши разногласието или да вземете участие в него.

 

Ръководство за съдържание на уебсайта

Ако след като прочетете последващите условия, продължите да използвате платформата, ние считаме, че сте разбрали същността на материята и нейните параметри. Сайтът не носи отговорност за неправилно тълкуване или недостатъчно задълбочен прочит на предоставеното от нас съдържание.

 • Нашият екип е посветен на мисията да събира актуална и полезна информация, свързана с онлайн хазартния пазар в България. Въпреки че събирането само на реална и истинска информация е оптималният вариант, както за нас, така и за Вас, това не винаги е постижимо. Ние не носим отговорност за истинността на съдържанието, което осигуряваме на нашия уебсайт и всеки друг сайт, който е свързан, по някакъв начин, с него.
 • Линковете към външни сайтове, продукти или услуги, които съществуват на нашия сайт са единствено с цел удобство на нашите потребители. За това и сайтът не може да бъде подведен под отговорност за съдържание, което ще откриете посредством линковете, осигурени от трети страни. Вследствие на това, ние Ви призоваваме да използвате своята собствена преценка при взимане на решение дали да използвате или да не използвате продукти, или услуги, които са предлагани от трети страни, посредством линкове, които ще срещнете.
 • Потребителите носят еднолична отговорност за последствията от своите действия, когато използват свързаните чрез линк страници или друго съдържание. За всякакви директни или индиректни загуби, породени от споделени материали, sportnizalozi.tv не носи правна отговорност.
 • Ние се стремим да предоставяме съдържание, което отговаря на търсенето и предлагането и не можем да гарантираме, че то винаги ще е перфектно. За това, ако намирате някои материали за обидни, ние Ви призоваваме да преустановите използването на нашия сайт и неговите услуги. Ако не сте доволни от услугите, които предлагаме, Вие разбирате, че sportnizalozi.tv и неговият персонал не носи отговорност за всякакви индиректни, особени или следствени загуби, които могат да възникнат.
 • Използвайки нашия сайт, Вие ни давате своето разрешение да събираме информация за Вас, посредством “бисквитки” и да оперираме с тази информация както сметнем за добре. Това включва превеждане, редактиране, разпространение, публикуване и преизползване на същата тази информация. За повече информация относно нашите практики обвързани с “бисквитки”, моля разгледайте нашата декларация за поверителност. Този лиценз е напълно прехвърляем, безвъзмезден, постоянен и неизключителен.
 • Напомняме Ви, че като потребители Вие се задължавате да следвате правилата и условията на сайта, както и тези, свързани със законовите разпоредби. Всички форми на заплаха, вулгарно поведение или изказвани, език на омразата, дискриминация на база сексуална ориентация, раса и др., нарушаване на международни закони и злоупотреба с нечие лично пространство са предпоставка за незабавно прекратяване на достъпа до сайта и съдържанието му.
 • Сайтът sportnizalozi.tv, по никакъв начин не толерира “спам”. Всяка форма на “спам”, която може да се категоризира като реклама на онлайн казина или спортни залози ще бъде докладвана незабавно, а разпространителят на съдържанието ще бъде включен в черния списък на нашата база данни.

 

Бъдете отговорни

Sportnizalozi.tv си партнира с реномирани онлайн хазартни платформи, като част от партньорска мрежа, за осигури оптимална сигурност на своите потребители и спокойна игра. Промотирането на отговорно залагане е един от главните ни фокуси. Нашите потребители са насърчавани да залагат отговорно и да го правят само през свободното им време. Сайтът не съдържа материали, които целят да навредят на когото и да било, по какъвто и да е начин.

Ваша еднолична отговорност е да се запознаете с най-добрите практики, свързани с отговорното залагане, в случай, че Вие или Ваш познат имате проблем с хазарта. Ако Вие или някой, който познавате се нуждаете от навременна помощ, можете да се свържете с горещите телефонни линии, които съществуват по цял свят, включително и в България. Също така, можете да се обърнете към международни организации, ако смятате, че не съществуват подобни групи във Вашия регион.

Не пазете хазартните си навици в тайна от своите началници, ако някой, който познавате има история на здравословни проблеми, които им пречат да водят нормален и пълноценен живот. Когато хората преминават през проблеми в живота си е по-вероятно да развият хазартна зависимост.

Като сайт, който промотира отговорното залагане, ние целим да информираме нашите потребители за последствия от рисковото поведение при хазартни залагания. За това освен промоционални оферти и ревюта, ние споделяме и много материали, които са свързани с отговорното залагане.

Основната цел на sportnizalozi.tv е да подобри качеството на живот на залагащите по целия свят. Ние даваме най-доброто от себе си, за да Ви дадем честен и безпристрастен съвет във връзка с хазартната безопасност, което е изключително важно.