100% бонус за добре дошли
Получете

Залози с Visa - Депозиране, Теглене, Плюсове, Минуси и др.

Visa е най-разпознаваемата и голяма компания предлагаща кредитни и дебитни карти в света. Поради този факт, използването на Visa карти е предпочитан метод за разплащания в платформите за онлайн залози. Затова повечето онлайн букмейкъри предлагат депозиране и теглене на средства чрез Visa кредитни и дебитни карти.

Visa е най-разпознаваемата и голяма компания предлагаща кредитни и дебитни карти в света.

Поради този факт, използването на Visa карти е предпочитан метод за разплащания в платформите за онлайн залози. Затова повечето онлайн букмейкъри предлагат депозиране и теглене на средства чрез Visa кредитни и дебитни карти.

Процесът по депозиране на средства с Visa е идентичен с този при закупуването на нещо от онлайн магазин или услуга. Съответно, букмейкърът, при който искате да депозирате ще изисква от вас стандартна информация, като:

 • Номер на картата.
 • CVV/CVC код (на гърба на картата).
 • Дата на валидност на картата.

В тази статия ще обърна специално внимание на следните ключови теми:

 1. Онлайн сайтовете за залози, които предлагат разплащателен метод Visa.
 2. Как да депозирате и теглите средства използвайки Visa.
 3. Колко сигурен метод за разплащане е Visa.
 4. Предимства и недостатъци.

bulgary visa

Онлайн Букмейкъри Предлагащи Разплащания с Visa

Тъй като Visa е сред най-предпочитаните методи за онлайн разплащания в света, едва ли ще сте изненадани да научите, че повечето букмейкъри предлагат този разплащателен метод.

Ето кои са основните сайтове за онлайн залози, които позволяват разплащания с Visa:

Как се Прави Депозит Чрез Visa?

Процесът по депозиране на средства в сайт за онлайн залози с карта Visa изобщо не е сложен и е идентичен със закупуването на нещо от онлайн магазини.

Ето как да направите депозит с Visa при онлайн букмейкър:

 1. Влезте в менюто за извършване на депозити.
 2. Изберете Visa, като предпочитана кредитна или дебитна карта.
 3. Въведете необходимата информация (номер на картата, дата на валидност и т.н.). и изчакайте средствата да се появят в игралната ви сметка.

Самият процес е доста бърз, тъй като повечето платформи за онлайн залози разполагат с незабавно обработване на разплащания с карти Visa.

Този метод за депозиране на средства е особено подходящ за играчи, които желаят да направят по-голям депозит. Особено, когато става дума за максимално възползване от бонусите, които повечето букмейкъри предлагат, защото така играчите не плащат транзакционни такси.

Как се Теглят Средства Чрез Visa?

Въпреки, че дадени сайтове за онлайн залози не предлагат Visa като метод за теглене на средства, той продължава да е популярен начин за дърпане на печалби от някои играчи. Това означава, че обикновено трябва да изберете друг начин за изтегляне на средства (например банков превод).

Но все пак, ето какво трябва да направите за да изтеглите своите печалби от сайтовете за онлайн залози, които предлагат тегления чрез Visa:

 1. Влезте в секцията за разплащания във Вашия профил в конкретната платформа за онлайн залози.
 2. Влезте в подменю “Теглене”.
 3. Изберете Visa, като желан метод за теглене на средства.
 4. Въведете необходимата информация (номер на картата, дата на валидност и т.н.).
 5. Потвърдете информацията и изчакайте средствата да се появят във Вашата карта Visa (обикновено отнема от 3 до 5 работни дни).

Имайте предвид, че някои букмейкъри изискват да използвате един и същ метод за депозиране и теглене на средства. Съответно, ако се направили депозит с Visa, то ще можете да теглите своите печалби само чрез Visa.

Освен това, всеки реномиран сайт за онлайн залгания ще изисква да преминете през процес по верификация преди да можете да теглите средства.

Това обикновено включва изпращането на копие от лична карта, както и снимки на двете страни на вашата карта Visa. Няма нищо съмнително и странно в тази процедура, като целта е да се потвърди, че именно вие сте собственика на картата.

Колко Сигурни са Разплащанията с Visa?

Visa предлага изключително сигурен начин за онлайн разплащания, като компанията разполага със системи и алгоритми за допълнителна сигурност.

Да кажем, че иска да депозирате по-сериозна сума в даден онлайн букмейкър за първи път. В този случай е възможно транзакцията да бъде счетена за опит за измама, което ще блокира плащането и ще се наложи да се свържете с банката, която ви е издала картата Visa.

Освен това, самата банка, която е издала картата ви също подпомага вашата сигурност при онлайн разплащания. Популярна мярка за сигурност е кодът за сигурност, който изисква потвърждение за всяко онлайн плащане.

Плюсове и Минуси на Разплащания с Visa

Ето кои са основните предимства и недостатъци при разплащания в онлайн платформи за залози използвайки Visa:

Плюсове:Минуси:
 • Наличен метод за разплащане при почти всички букмейкъри
 • Изключително високо ниво на сигурност
 • Минимални такси
 • Почти мигновено депозиране
 • Нужно е да въвеждате данните на картата при всяка транзакция
 • Тегленето на средства обикновено отнема по няколко дни
 • Някои букмейкъри позволяват само депозиране с Visa, но не и теглене на средства

Заключение

Разплащанията с онлайн букмейкъри с Visa са сигурен и добре познат метод.

Самата процедура е добре позната на повечето хора, което обяснява популярността на този метод за депозиране на средства в сайтовете за онлайн залози.

Ние избираме

100% бонус за добре дошли! ЗЛАГАЙТЕ
100% бонус за добре дошли!
ЗАЛАГАЙТЕ