150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

За нас

sportnizalozi.tv

Sportnizalozi.tv - Вашият приятел в света на спортните залагания!

Нашата мисия

Всяка визия започва с мисия. Като експерти и ентусиасти в залаганията, нашата визия е да създадем безопасно пространство за хазарт за залагащите. И нашата мисия е да създадем платформа, където можете да намерите цялата информация, от която се нуждаете, за да започнете като залагащ, без да се лутате в Интернет.

Членове на отбора

 • Martins Lasmanis
  Martins Lasmanis
  изпълнителен директор
  С повече от 10 години опит в онлайн маркетинга и специален фокус върху сектора на свързаните с хазарта над 5 години, Мартин Ласманис е истински експерт в своята ниша. Днес визията на Мартин е да изгради най-голямата компания за генериране на потенциални клиенти в света. За щастие имаме перфектния екип, който да сбъдне мечтата му!
 • Vitalii Shkura Ръководител SEO
  Vitalii Shkura
  Ръководител SEO
  Има повече от 7 години опит в промотирането на сайтове в хазартната ниша. Основната му специализация е SEO - получаване на потенциални клиенти от търсачките. Обича да залага на европейски и световни първенства по футбол.
 • Arturs Korolkovs
  Arturs Korolkovs
  Ръководител филиали
  Маркетинг специалист с 3 години опит в партньорския и социалния медиен маркетинг в iGaming индустрията. Неговото дълбоко разбиране на индустрията и доказан опит в стимулирането на растежа го правят важен „играч“ в отбора.
 • Valentin Darechkin CCO
  Valentin Darechkin
  CCO
  Отговаря за бизнес стратегията, маркетинга и бизнес развитието.
 • Yevhen Annikov SEO-специалист
  Yevhen Annikov
  SEO-специалист
  Квалифициран специалист с повече от една година опит. Познания в много методи за популяризиране и оптимизиране на уебсайт за увеличаване на видимостта му в резултатите от търсенето.
 • Joy Castillo Head of Content
  Joy Castillo
  Ръководител на съдържанието
  С повече от пет години опит в съдържанието и SEO на страницата, Джой Кастило е запалена по спорта, игрите и четенето. Той непрекъснато търси правилни и креативни начини да достави на потребителите информацията, от която се нуждаят.
 • Ana Reyes Content Manager
  Ana Reyes
  Мениджър на съдържанието
  Мениджър на уеб съдържание с 2 години опит в хазартната ниша. Нейният опит в областта гарантира, че цялото необходимо съдържание е включено в нашите сайтове и е изложено по начин, който отговаря на нуждите на нашите читатели.

Награди и номинации

Как да ни намерите?

Адрес: Nometņu iela 61, Rīga, LV-4201

Контакти