150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

За нас

sportnizalozi.tv

Sportnizalozi.tv - Вашият приятел в света на спортните залагания!

Нашата мисия

Всяка визия започва с мисия. Като експерти и ентусиасти в залаганията, нашата визия е да създадем безопасно пространство за хазарт за залагащите. И нашата мисия е да създадем платформа, където можете да намерите цялата информация, от която се нуждаете, за да започнете като залагащ, без да се лутате в Интернет.

Членове на отбора

 • Martins Lasmanis
  Martins Lasmanis
  изпълнителен директор
  С повече от 10 години опит в онлайн маркетинга и специален фокус върху сектора на свързаните с хазарта над 5 години, Мартин Ласманис е истински експерт в своята ниша. Днес визията на Мартин е да изгради най-голямата компания за генериране на потенциални клиенти в света. За щастие имаме перфектния екип, който да сбъдне мечтата му!
 • Arturs Korolkovs
  Arturs Korolkovs
  Ръководител филиали
  Маркетинг специалист с 3 години опит в партньорския и социалния медиен маркетинг в iGaming индустрията. Неговото дълбоко разбиране на индустрията и доказан опит в стимулирането на растежа го правят важен „играч“ в отбора.
 • Valentin Darechkin CCO
  Valentin Darechkin
  CCO
  Отговаря за бизнес стратегията, маркетинга и бизнес развитието.
 • Yevhen Annikov SEO-специалист
  Yevhen Annikov
  SEO-специалист
  Квалифициран специалист с повече от една година опит. Познания в много методи за популяризиране и оптимизиране на уебсайт за увеличаване на видимостта му в резултатите от търсенето.

Награди и номинации

Как да ни намерите?

Адрес: Nometņu iela 61, Rīga, LV-1002

Контакти