150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Bwin Начален Бонус Спорт

Получете този бонус

Началната промоционална оферта за нови клиенти на Bwin се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% от първия ви депозит до 222 лева. Това означава, че максималната сума, която можете да вземете като бонус средства е 222 лева. Например, ако депозирате 20 лева в онлайн букмейкъра, ще получите бонус в размер на още 20 лева, като така ще разполаге с общо 40 лева във вашата сметка. Ако депозирате обаче 300 лева, букмейкърът ще ви възнагради само с 222 лева бонус, тъй като това е лимитът на офертата, и така ще имате общо 522 лева в сметката си.

 

Как се взима началният бонус?

Началният бонус може да бъде изискан само след квалифициращ депозит. Минималната сума за депозит в Bwin е в размер на 20 лева. Това е един от малкото букмейкъри, които изискват толкова висок минимален депозит, тъй като повечето изискват само 10 лева. След като направите вашия депозит следва да изискате офертата. Това става с няколко прости стъпки. За целта ще трябва да отворите менюто Бонуси и Промоции, след което да натиснете бутона Изискай, който е за Начален бонус спорт 100% до 222 лева. Дори и да не изискате офертата веднага, тя има валидност от 30 дни след вашия първи депозит, така че може да го направите в този времеви диапазон.

 

Условия за освобождаване на бонуса

Разбира се, Bwin е преди всичко бизнес, така че няма как да няма условия, които да трябва да изпълните, преди да можете да изтеглите вашите бонусни средства. За да успеете да изтеглите вашите бонус средства, ще трябва да направите квалифициращи залози в размер на 5 пъти на вашия бонус + депозит. Тоест, ако сте направили минимален депозит от 20 лева и сте получили 20 лева бонус, ще трябва да направите спортни залози на обща стойност 5 * (20 + 20) = 200 лева. Разбира се, това не са всички условия. Други важни неща, които трябва да вземете предвид са:

  • Депозити, направени през Skrill, Neteller, ePay.bg, paysafecard и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, не се зачитат като квалифициращи за получаване на бонуса;
  • Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.75, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно;
  • Имате 30 дни да освободите бонуса от условията му, иначе ще бъде анулиран;
Получете този бонус
Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
5/5
1 вот
Бюлетин
Получавайте всички бонуси на вашия имейл