150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Efbet Начален Бонус Спорт

Получете този бонус

Офертата за нови клиенти на Efbet се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% от първия ви депозит до 200 лева. Това означава, че максималната сума, която можете да вземете като бонус средства е 200 лева. Например, ако депозирате 30 лева в онлайн букмейкъра, ще получите бонус в размер на още 30 лева, като така ще разполаге с общо 60 лева във вашата сметка. Ако депозирате обаче 400 лева, букмейкърът ще ви възнагради с 200 лева бонус, тъй като това е лимитът на офертата, и така ще имате общо 600 лева в сметката си.

 

Как се взима началният бонус?

Началният бонус може да бъде активиран само след квалифициращ депозит. Минималната сума за депозит в Ефбет е в размер на 10 лева, €5, 7 USD или 15 TRY. След като направите вашия депозит следва да активирате бонуса. Това става чрез влизане в менюто Мои Сметки. Там ще откриете офертата и ще трябва да натиснете върху бутона Изискай. Имайте предвид, че бонусът е под формата на безплатен залог и може да получен само веднъж – след вашия първи квалифициращ депозит.

 

Условия за освобождаване на бонуса

Подобно на всеки друг онлайн букмейкър, Efbet няма как да не предлага специални условия, които ще трябва да изпълните, преди да можете да изтеглите вашите бонусни средства. За да успеете да изтеглите вашите бонус средства, ще трябва да направите квалифициращи залози в размер на 6 пъти на вашия бонус + депозит. Тоест, ако сте депозирали 20 лева и сте получили 20 лева бонус, ще трябва да направите спортни залози на обща стойност 6 * (20 + 20) = 240 лева. Разбира се, това не са всички условия. Други важни неща, които трябва да вземете предвид са:

  • Депозити, направени през Monebookers, Skrill, Neteller и други онлайн портфейли, не се зачитат като квалифициращи за получаване на бонус офертата на букмейкъра;
  • Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.20, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно;
  • Имате 30 дни да освободите бонуса от условията му, иначе той ще бъде анулиран;
Получете този бонус
Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
5/5
1 вот
Бюлетин
Получавайте всички бонуси на вашия имейл