150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Alphawin Начален Бонус Спорт

100% от първия ви депозит до 200 лева
Получете този бонус

Промоционалната оферта на Алфауин се изразява в Начален Бонус за секциите Спорт и На Живо. Този бонус е в размер на 100% от първия ви депозит до 200 лева. Това означава, че максималната сума, която можете да вземете от бонуса е 200 лева. Нека онагледим нещата с един прост пример. Депозирате 50 лева в Alphawin. При успешен депозит и въведен промокод, онлайн букмейкърът ще удвои вашия депозит, като ще ви даде допълнителни 50 лева, с които да правите вашите спортни залози. Ако депозирате 400 лева обаче, ще получите само 200 лева като бонус, тъй като това е максимумът, който можете да вземете от офертата.

Началният бонус в Alphawin е доста щедър, каквито са и повечето промоционални оферти на този букмейкър. Както знаете, най-вероятно, има много букмейкъри в България с бонуси за добре дошли. Това е важна оферта, която всеки хазартен доставчик иска да притежава за своята спортна секция, за да привлича нови потребители. В това отношение, Alphawin са се справили перфектно със задачата си.

Как се взима началният бонус?

Началният бонус може да бъде изискан само след квалифициращ депозит. Минималната сума за депозит в Alphawin България е в размер на 10 лева / 5 евро. След като направите вашия депозит следва да изискате офертата. Всъщност, за да сме напълно честни, офертата се активира чрез въвеждането на код NBSPORT в полето ”Бонус код” при първи депозит. Бонусът ще бъде кредитиран автоматично, като не е нужно да бъде допълнително заявяван или приеман. Ако направите депозит, използвайки опцията „банков превод“, боунс офертата ще се превежда след заявка от клиента. Средствата на депозита и на бонуса ще бъдат в отделни виртуални сметки – Баланс и Бонус.

 

Условия за освобождаване на бонуса

Преди да успеете да изтеглите вашите бонус средства, ще трябва да изпълните няколко условия, наложени от букмейкъра. Това не е нищо ново или специално, тъй като всеки онлайн хазартен оператор налага условия за освобождаване на своите бонуси. Условието на Alphawin е да направите спортни залози на обща стойност 6 пъти общата сума на вашия бонус + депозит. Например, ако направите минимален депозит от 10 лева, ще получите 10 лева бонус. За да успеете да изтеглите този бонус в сметката си, ще трябва да направите спортни залози на обща стойност 6 * ( 10 + 10 ) = 120 лева. Е, това не са всички условия. Други важни неща, които трябва да вземете предвид са:

  • Депозити, направени през Skrill не се зачитат като квалифициращи за получаване на бонуса;
  • Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.60, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно;
  • Валидността на бонуса е 30 дни от получаването му. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени, в противен случай средствата в бонус сметката ще бъдат премахнати;
Получете този бонус
Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
4/5
2 вота
Бюлетин
Получавайте всички бонуси на вашия имейл