150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Betano Начален Бонус Спорт

Получете този бонус

Офертата за нови клиенти на Palms Bet се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% от първия ви депозит до 200 лева. Това означава, че максималната сума, която можете да вземете като бонус средства е 200 лева. Например, ако депозирате 50 лева в онлайн букмейкъра, ще получите бонус в размер на още 50 лева, като така ще разполаге с общо 100 лева във вашата сметка. Ако депозирате обаче 300 лева, букмейкърът ще ви възнагради с 200 лева бонус, тъй като това е лимитът на офертата, и така ще имате общо 500 лева в сметката си.

 

Как се взима началният бонус?

Началният бонус в Betano може да бъде взет много лесно. За целта ще трябва да си направите регистрация в онлайн букмейкъра и след това да осъществите квалифициращ депозит. Минималната сума на депозит в онлайн букмейкъра е в размер на 10 лева. След като направите вашия първи депозит, Betano ще удвои сумата. Максималната сума, която можете да вземете е в размер на 300 лева. Това значи, че ако депозирате 450 лева например, ще получите само 300 лева бонус и ще разполагате с общо 750 лева.

Втората част от бонуса е в размер на безплатен залог. Този безплатен залог е еднократен, като неговата стойност е пряко свързана със стойността на вашия първи квалифициращ депозит за бонуса, както следва:

  • 10 лв. Безплатен залог – за депозит между 10 лв. и 49,99 лв.
  • 20 лв. Безплатен залог – за депозит между 50 лв. и 99,99 лв.
  • 30 лв. Безплатен залог – за депозит от 100 лв. или повече.

Офертата има валидност от 30 дни след вашия първи депозит, така че може да я изпълните в този времеви диапазон.

 

Условия за освобождаване на бонуса

Бетано, подобно на всеки друг онлайн букмейкър в света, също има своия условия, които трябва да изпълните, преди да можете да изтеглите вашите бонусни средства. За да успеешете да ги изтеглите, ще трябва да направите залози на обща стойност 5 пъти вашия бонус + депозит. Например, ако направите квалифициращ депозит на стойност 20 лева и получите бонус от 20 лева, ще трябва да направите залози на обща стойност (20 + 20) * 5 = 200 лева.

Разбира се, това не са всички условия. Други важни неща, които трябва да вземете предвид са:

  • Депозити, направени през Skrill, Neteller и всички други онлайн портфейли не се зачитат като квалифициращи за получаване на бонуса;
  • Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.50, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно;
  • Имате 30 дни да освободите бонуса от условията му, иначе ще бъде анулиран;
  • Безплатният залог е валиден до 7 дни след неговата активация;
Получете този бонус
Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
4/5
1 вот
Бюлетин
Получавайте всички бонуси на вашия имейл