150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Megapari Начален Бонус Спорт

Получете този бонус

Офертата за нови клиенти на Megapari се изразява в Начален Бонус, който е в размер на 100% от първия ви депозит до 200 лева. Това означава, че максималната сума, която можете да вземете като бонус средства е 200 лева. Например, ако депозирате 30 лева в онлайн букмейкъра, ще получите бонус в размер на още 30 лева, като така ще разполаге с общо 60 лева във вашата сметка. Ако депозирате обаче 400 лева, букмейкърът ще ви възнагради само с 200 лева бонус, тъй като това е лимитът на офертата, и така ще имате общо 600 лева в сметката си, с които ще можете да поставяте вашите спортни залози.

 

Как се взима началният бонус?

Началният бонус може да бъде изискан само след квалифициращ депозит. Минималната сума за депозит в Megapari България е в размер на 2 лева, или по-точно казано – 1 евро. След като направите вашия депозит следва да изискате офертата. За разлика от другите онлайн букмейкъри, Мегапари ще ви възнагради с бонус офертата автоматично. Този букмейкър също така предлага своя начален бонус за всички свои платежни методи, тъй като предлага по-нестандартни методи за депозит и теглене. Повече за онлайн букмейкъра можете да откриете в нашия Megapari преглед, където ще разберете и как да се регистрирате в сайта на хазартния оператор.

 

Условия за освобождаване на бонуса

Подобно на всеки друг онлайн букмейкър, Мегапари също има условия, които ще трябва да изпълните, преди да можете да изтеглите вашите бонусни средства, макар да няма официален лиценз от българските регулаторни органи. За да успеете да изтеглите вашите бонус средства, ще трябва да направите квалифициращи залози в размер на 5 пъти на вашия бонус под формата на акумулаторен залог с поне 3 събития в него. Важното е всяко едно от събитията да е с минимален коефициент поне 1.40. Тоест, ако сте депозирали 10 лева и сте получили 10 лева бонус, ще трябва да направите спортни залози под форматана акумулаторен залог на обща стойност 5 * (10) = 50 лева. Разбира се, това не са всички условия. Други важни неща, които трябва да вземете предвид са:

  • Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 14, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно;
  • Имате 30 дни да освободите бонуса от условията му, иначе ще бъде анулиран;
Получете този бонус
Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
5/5
1 вот
Бюлетин
Получавайте всички бонуси на вашия имейл