150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Калкулатор за азиатски хендикап

Азиатски хендикап, sportnizalozi.tv

Азиатският хендикап (AH) е един от по-напредналите видове залози в света на спортния хазарт. Той разпределя предимство или недостатък при начален гол съответно на отборите, определени като аутсайдер и фаворит. По този начин, пазарът минимизира разликата в коефициентите и шансовете между много по-силен отбор и много по-слаб отбор.

Наясно сме, че за всеки нов залагащ цялата концепция относно азиатския хендикап може да изглежда твърде сложна и обезкуражаваща, особено при наличието на много по-семпли опции за залог като например пазарите Точен резултат, Краен победител и други. Истината обаче е, че по-опитните комарджии предпочитат да боравят с азиатския хендикап по множество причини, носещи бенефити. Основното предимства е, че тази опция приравнява силите и дава много по-реални шансове на по-слабия от двата отбора да се представи добре. По този начин, всеки един отбор носи стойност и си струва да се заложи на него.

За щастие, можете да използвате калкулатор за азиатски хендикап залози, за да разберете как работят те, евентуалните резултати и потенциалните печалби. По този начаин няма нужда натоварвате мозъка си допълнително, за да разберете самия процес или пък да помните някакви диаграми за азиатски хендикап.

 

Как работи калкулаторът за азиатски хендикап?

Калкулаторът на коефициентите за азиатски хендикап е предназначен да помогне на играчите да заобиколят трудностите и неразбирането около поставянето на залози на азиатски хендикап, включително пълни, половин и четвърти линии. Чрез просто въвеждане на няколко данни за залагане, това ще ви помогне да определите резултатите за избрания от вас пазар и каква сума евентуално можете да спечелите.

Азиатският хендикап може също да доведе до частична загуба, частична победа или натискане (в случай на равенство). Калкулаторът ще разкрие и тези резултати.

 

Как да използвате калкулатор за залагане на азиатски хендикап

Има редица сайтове, чрез които можете да получите безплатен достъп до онлайн калкулатор за азиатски хендикап и методът е подобен във всеки един от тях. Ето какво трябва да направите, стъпка по стъпка:

  1. Изберете отбор, на който да заложите – без значение дали ще бъде отбора домакин, или гост.
  2. В съответното поле въведете коефициентите в правилната форма – десетична, дробна или цяло число. Имайте превдвид, че всички коефициенти в българските хазартни платформи са в десетична форма.
  3. Въведете сумата, която смятате да заложите на дадения отбор.
  4. Изберете азиатския хендикап за избрания от вас отбор. Най-вероятно платформата ще разполага с падащ списък с всички възможности, от които да избирате.
  5. Въведете резултата от мача, за да видите изплащанията за избрания от вас залог, коефициенти и линии. Тази стъпка може да не е задължителна, тъй като някои калкулатори автоматично ще ви покажат всички възможни резултати и печалби още след стъпка 4.

 

Калкулатор за ПОД / НАД азиатски хендикап

Някои калкулатори за азиатски хендикап ще съдържат в себе си функции за ПОД / НАД пазари за залог. Тези пазари ПОД / НАД, известни още като общи суми или общ брой, са залози за общия брой отбелязани неща в края на играта. Тук няма значение кой печели или с колко печели. Този общ брой може да се отнася за голове, жълти картони, червени картони, корнери и каквото още се сетите.

Те се дават като 0.5 знака след десетичната запетая, за да се елиминира възможността за равенство. Например, залог на пазара за НАД 2.5 гола би означавал, че печелите, ако общият брой отбелязани голове от двете страни е равен на 3 или повече. Губите, ако бъдат отбелязани 2 или по-малко гола..

Други вариации на калкулатора за азиатски хендикап са акумулаторният калкулатор за азиатския хендикап и арбитражният калкулатор за азиатския хендикап. И двата ще ви помогнат да изчислите съответно вашите AH акумулаторни залози и AH арбитражни залози. Акумулаторните залози са чисто и просто множество залози, натрупани на един фиш, докато арбитражните залози се възползват от ценовите разлики, които съществуват между два или повече букмейкъри, за да гарантират почти сигурна печалба.

 

Прочетете още

Азиатски хендикап в спортните залагания
Каква е разликата между азиатски хендикап и европейски хендикап?
Какво означава 0.0 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.25 / – 0.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.5 / – 0.5 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.75 / – 0.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 1 / – 1 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.25 / – 1.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.5 / – 1.5 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.75 / – 1.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 2 / – 2 азиатски хендикап?
Какво означава + 2.25 / – 2.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 2.5 / – 2.5 азиатски хендикап?

Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
5/5
1 вот