150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Какво означава + 0.5 / – 0.5 азиатски хендикап?

Азиатски хендикап, sportnizalozi.tv

Пазарът азиатски + / – 0.5 азиатски хендикап представлява хендикап залог на половин линия, който поставя отбора фаворит с дефицит от 0.5 гола и дава на отбора аутсайдер 0.5 гола предимство. Това е единичен залог на пазара азиатски хендикап. Той е най-често срещания вид хендикап пазар в света на спортните залози. Той е по-разпространен от азиатски хендикап 0.0 или частичните азиатски хендикап залози (0.25, 0.75 и т.н). Основната цел на този пазар е да „премахне“ явното предимство единия от двата отбора, за да уравновеси силите в спортната среща. По същество, букмейкърите задавта резултатна линия или марж, които и двата отбора трябва да покрият по някакъв начин, за да бъде спечелен залогът.

Ето пример, за да ви бъдат по-ясни нещата:

Представете си мач между Реал Мадрид срещу Леванте. Като повтарящи се шампиони в Ла Лига, Реал Мадрид е готов да победи опонента си с малка или никаква съпротива. Коефициентите биха били твърде големи между двата отбора, така че за да намалят разликата, букмейкърите биха могли да дадат на Реал Мадрид начален недостатък от – 0.5 гола, докато Леванте започват с предимство от + 0.5 гола.

Равенствата не са осъществим резултат, когато става въпрос за азиатски хендикап. Така че всеки път, когато резултатът е изравнен с линията на хендикапа, това се счита за „отблъскване“, т.е. за невалиден залог. Въпреки това, азиатският хендикап 0.5 използва разлика от половин десетичен знак и тъй като е невъзможно да се отбележи половин гол, опциите за резултат са само две – или печелите, или губите вашия залог.

 

Какво означава – 0.5 азиатски хендикап?

Азиатският хендикап с отрицателен коефициент е свързан с отбора фаворит в предстоящата среща. Поставен залог на пазара азиатски хендикап – 0.5 за Реал Мадрид означава, че:

  • Ако отборът спечели с 1 гол или повече, вашият залог печели.
  • Ако отборът направи равенство, вашият залог губи.
  • Ако отборът загуби, вашият залог губи.

 

Какво означава + 0.5 азиатски хендикап?

Азиатският хендикап с положителен коефициент е свързан с отбора аутсайдер в предстоящата среща. Залог на азиатски хендикап + 0.5 за Леванте означава, че:

  • Ако отборът спечели, вашият залог печели.
  • Ако отборът направи равенство, вашият залог печели.
  • Ако отборът загуби, вашият залог губи.

Ето общ преглед, извлечен от диаграмата за азиатски хендикап:

Хендикап линияОтборът, на когото сте залозилиВашият залог:Хендикап линияОтборът, на когото сте залозилиВашият залог:
– 0.5ПечелиПечели+ 0.5ПечелиПечели
Прави равенствоГубиПрави равенствоПечели
ГубиГубиГубиГуби

Обяснение на възможните резултати от азиатски хендикап 0.5

Има два възможни изхода при използването на 0.5 азиатски хендикап:

  • Победа: Избраният отбор печели играта
  • Загуба: Избраният отбор губи играта

Както виждате, системата е изключително лесна и семпла. Тя съдържа само 2 възможни изхода. Това е и едно от нейните най-големи предимства, защото позволява на новобранците в спортната хазартна сфера да се възползват от метода. Те могат да го разберат изключително бързо, без да е необходимо да се ровят в интернет в търсенето на различни азиатски хендикап калкулатори на залози.

 

Какво е алтернативен азиатски хендикап 0.5?

Алтернативен азиатски хендикап (често описван от букмейкърите като „AAH“) просто означава други опции за залагане на AH (азиатски хендикап), налични в спортните залагания. Алтернативният азиатски хендикап 0.5 включва други хендикап залози, предлагани от букмейкъра, и множество хендикап линии, които се предлагат в повечето игри. Чрез него ще имате много алтернативни възможности за поставяне на различни залози.

 

Започнете да залагате на азиатския хендикап 0.5

В нашата кратка статия се опитахме да ви обясним възможно най-подробно и най-лесно всичко, свързано с азиатски хендикап + / – 0.5. Благодарение на извлечението от диаграмата, можете да си направите ясно равносметка дали вашият залог ще бъде печеливш или губещ без нуждата да се ровите в различни азиатски хендикап калкулатори за залози. Подобно на другите азиатски хендикап пазари, азиатският хендикап 0.5 залог предлага доста добра възможност за печалба и по-висок шанс за бъдеща възвръщаемост на вашите инвестициите с течение на времето!

 

Прочетете още

Азиатски хендикап в спортните залагания
Калкулатор за азиатски хендикап
Каква е разликата между азиатски хендикап и европейски хендикап?
Какво означава 0.0 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.25 / – 0.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.75 / – 0.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 1 / – 1 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.25 / – 1.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.5 / – 1.5 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.75 / – 1.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 2 / – 2 азиатски хендикап?
Какво означава + 2.25 / – 2.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 2.5 / – 2.5 азиатски хендикап?

Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
4/5
1 вот