150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Какво означава + 2.5 / – 2.5 азиатски хендикап?

Азиатски хендикап, sportnizalozi.tv

Пазарът азиатски + / – 2.5 азиатски хендикап представлява хендикап залог на половин линия, който поставя отбора фаворит с дефицит от 2.5 гола и дава на отбора аутсайдер 2.5 гола предимство. Това е единичен залог на пазара азиатски хендикап. Той е най-често срещания вид хендикап пазар в света на спортните залози. Той е по-разпространен от азиатски хендикап 0.0 или частичните азиатски хендикап залози (2.25, 2.75 и т.н). Основната цел на този пазар е да „премахне“ явното предимство единия от двата отбора, за да уравновеси силите в спортната среща. По същество, букмейкърите задават резултатна линия или марж, които и двата отбора трябва да покрият по някакъв начин, за да бъде спечелен залогът.

Ето пример, за да ви бъдат по-ясни нещата:

Представете си футболен мач от Световното първенство между Англия и Финландия. Като доказал се национален отбор, тимът на Англия е готов да победи опонента си без да очаква кой знае какъв ответен удар или съпротива. Коефициентите биха били твърде големи между двата отбора, така че за да намалят разликата, букмейкърите биха могли да дадат на англичаните начален недостатък от – 2.5 гола, докато Финландия в същото време може да стартира с предимство от + 2.5 гола.

Равенствата не са осъществим резултат, когато става въпрос за азиатски хендикап. Така че всеки път, когато резултатът е изравнен с линията на хендикапа, това се счита за „отблъскване“, т.е. за невалиден залог. Въпреки това, азиатският хендикап 2.5 използва разлика от половин десетичен знак и тъй като е невъзможно да се отбележи половин гол, опциите за резултат са само две – или печелите, или губите вашия залог.

 

Какво означава – 2.5 азиатски хендикап?

Азиатският хендикап с отрицателен коефициент е свързан с отбора фаворит в предстоящата среща. Поставен залог на пазара азиатски хендикап – 2.5 за Англия означава, че:

  • Ако отборът спечели с 3 или повече гола, вашият залог печели.
  • Ако отборът спечели с 1 или 2 гола, вашият залог губи.
  • Ако отборът направи равенство или загуби, вашият залог губи.

 

Какво означава + 2.5 азиатски хендикап?

Азиатският хендикап с положителен коефициент е свързан с отбора аутсайдер в предстоящата среща. Залог на азиатски хендикап + 2.5 за Финландия означава, че:

  • Ако отборът спечели срещата или направи равен, вашият залог печели.
  • Ако отборът загуби само с 2 гола или по-малко, вашият залог печели.
  • Ако отборът загуби с 3 или повече гола, вашият залог губи.

Ето общ преглед, извлечен от диаграмата за азиатски хендикап:

Хендикап линияОтборът, на когото сте залозилиВашият залог:Хендикап линияОтборът, на когото сте залозилиВашият залог:
– 2.5Печели срещата с 3 или повече гола преднинаПечели+ 2.5Печели или прави РавенствоПечели
Печели срещата с 1 или 2 гола преднинаГубиГуби срещата с 1 или 2 гола разликаПечели
Прави Равенство или ГубиГубиГуби срещата с 3 или повече гола разликаГуби

 

Обяснение на възможните резултати от азиатски хендикап 2.5

Има три възможни изхода при използването на 2.5 азиатски хендикап:

  • Победа: Избраният отбор покрива резултатната линия.
  • Загуба: Избраният отбор не покрива резултатната линия.

Както виждате, системата е изключително лесна и семпла. Тя съдържа само 2 възможни изхода. Това е и едно от нейните най-големи предимства, защото позволява на новобранците в спортната хазартна сфера да се възползват от метода. Те могат да го разберат изключително бързо, без да е необходимо да се ровят в интернет в търсенето на различни азиатски хендикап калкулатори на залози.

 

Какво е алтернативен азиатски хендикап 2.5?

Алтернативен азиатски хендикап (често описван от букмейкърите като „AAH“) просто означава други опции за залагане на AH (азиатски хендикап), налични в спортните залагания. Алтернативният азиатски хендикап 2.5 включва други хендикап залози, предлагани от букмейкъра, и множество хендикап линии, които се предлагат в повечето игри. Чрез него ще имате много алтернативни възможности за поставяне на различни залози.

 

Започнете да залагате на азиатския хендикап 2.5

В нашата кратка статия се опитахме да ви обясним възможно най-подробно и най-лесно всичко, свързано с азиатски хендикап + / – 2.5. Благодарение на извлечението от диаграмата, можете да си направите ясно равносметка дали вашият залог ще бъде печеливш или губещ без нуждата да се ровите в различни азиатски хендикап калкулатори за залози. Подобно на другите азиатски хендикап пазари, азиатският хендикап 2.5 залог предлага доста добра възможност за печалба и по-висок шанс за бъдеща възвръщаемост на вашите инвестициите с течение на времето!

 

Прочетете още

Азиатски хендикап в спортните залагания
Калкулатор за азиатски хендикап
Каква е разликата между азиатски хендикап и европейски хендикап?
Какво означава 0.0 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.25 / – 0.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.5 / – 0.5 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.75 / – 0.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 1 / – 1 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.25 / – 1.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.5 / – 1.5 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.75 / – 1.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 2 / – 2 азиатски хендикап?
Какво означава + 2.25 / – 2.25 азиатски хендикап?

Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
5/5
1 вот