150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Какво означава 0.0 азиатски хендикап?

Азиатски хендикап, sportnizalozi.tv

Ако искате да научите тънкостите на азиатския хендикап и да започнете с лесни хендикап залози, 0.0 азиатски хендикап е най-простият вариант. Азиатският хендикап 0.0 до голяма степен е подобен на пазара 1 × 2. Тук просто залагате на един от двата играещи отбора да спечелите категорично мача. Единствената разлика е, че ако се получи равенство, сумата на вашия залог ще ви бъде възстановена!

Нарича се още ниво азиатски хендикап, ниво топка или пазар за равенство без залог.

 

Как работи азиатският хендикап 0.0

Както се подразбира и от името на залога, 0.0, този вид азиатски хендикап по принцип започва без добавено голово предимство за нито един от двата отбора, за разлика от другите вариации на азиатски и/или европейски хендикап пазари. Букмейкърите често предоставят пазар за азиатски хендикап 0.0, когато и двата отбора, които се изправят един срещу друг, имат еднава сила. При тези случаи, няма  нито ясен фаворит, нито изявен аутсайдер. Именно поради тази причина, няма как да се добави +/- коефициент към хендикап линията.

Помислете за мач между отборите от Шампионска лига, Ливърпул и Челси. Имате три варианта за развръзка, които са следните:

  • Ако трябва да заложите на Ливърпул, използвайки азиатски хендикап 0.0, вие печелите, ако отборът спечели играта. Ако отборът загуби играта, вашият залог губи.
  • Ако трябва да заложите на Челси, използвайки азиатски хендикап 0.0 вие печелите, ако отборът спечели играта. Ако отборът загуби играта, вашият залог губи.
  • Ако и двата отбора изравнят, залогът е невалиде, а неговата стойност ще ви бъде възстановена в банкрола.

 

Обяснение на възможните резултати от азиатски хендикап 0.0

Има три възможни изхода при използването на 0.0 азиатски хендикап:

  • Победа: Избраният отбор печели играта
  • Невалиден залог: Играта завършва с равенство, например 0:0, 1:1, 2:2 и т.н.
  • Загуба: Избраният отбор губи играта

Както виждате, системата е изключително лесна и семпла. Това е и едно от нейните най-големи предимства, защото позволява на новобранците в спортната хазартна сфера да се възползват от метода. Те могат да го разберат изключително бързо, без да е необходимо да се ровят в интернет в търсенето на различни азиатски хендикап калкулатори на залози.

 

Какво е алтернативен азиатски хендикап 0.0?

Алтернативен азиатски хендикап (често описван от букмейкърите като „AAH“) просто означава други опции за залагане на AH (азиатски хендикап), налични в спортните залагания. Алтернативният азиатски хендикап 0.0 включва други хендикап залози, предлагани от букмейкъра, и множество хендикап линии, които се предлагат в повечето игри. Чрез него ще имате много алтернативни възможности за поставяне на различни залози.

Има и разделени азиатски хендикапи като азиатски хендикап 0.25, което разделя вашия залог, за да покрие най-близките четвъртини интервали – 0.0 и 0.5 хендикапи. Букмейкърите предлагат и азиатски хендикап 0.0 в игра в реално време.

 

Започнете да залагате на азиатския хендикап 0.0

В това кратко ревю обяснихме всичко важно относно поставяенто на залози на азиатски хендикап 0.0. Синтезирано с няколко думи, когато два равностойни отбора следва да се изправят един срещу друг, обикновено е време на множество залози от страна от феновете на спортния хазарт. Азиатският хендикап 0.0 предлага възможност на тези фенове да разнообразят своето хазартно изживяване, като същевременно намалят значително риска от загуба!

Методът изобщо не е сложен за разбиране, особено за потребителите, които имат опит със стандартния 1 х 2 пазар. Също така е напълно идентичен с пзара DNB (Drawn No Bet – Без залог при равенство), така че при евентуално равенство, вашите залози ще бъдат защитени!

 

Прочетете още

Азиатски хендикап в спортните залагания
Калкулатор за азиатски хендикап
Каква е разликата между азиатски хендикап и европейски хендикап?
Какво означава + 0.25 / – 0.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.5 / – 0.5 азиатски хендикап?
Какво означава + 0.75 / – 0.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 1 / – 1 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.25 / – 1.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.5 / – 1.5 азиатски хендикап?
Какво означава + 1.75 / – 1.75 азиатски хендикап?
Какво означава + 2 / – 2 азиатски хендикап?
Какво означава + 2.25 / – 2.25 азиатски хендикап?
Какво означава + 2.5 / – 2.5 азиатски хендикап?

Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
4/5
1 вот