100% бонус за добре дошли
Получете

CS:GO ръководство за залози: Как да залагате на Counter-Strike: Global Offensive през 2023 г.

CS:GO, sportnizalozi.tv

Живеем във такива времена, в които CS:GO залаганията са във възход по целия свят, като почти всички традиционни онлайн букмейкъри се възползват от този e-sport като основна част от своето портфолио. Има мачове, които се играят практически навсякъде по планетата в различни лиги и на различни нива на умения.

С много различни опции и пазари, от които да избирате, няма съмнение, че има много вълнение, когато се опитвате да залагате на игрите от този нашумял онлайн спорт. Ако залаганията на CS:GO са нови за вас, има някои важни неща, които трябва да знаете, преди да се потопите в главата. Е, какво чакате? Прочетете нашата статия, за да разберете как да поставяте правилно CS:GО залози

Какво е CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) и как се играе самата игра?

Counter-Strike е един от най-големият електронни спортове в света. Част от причината, поради която CS:GO е толкова голяма, е вълнението, което идва със самата игра или гледането на играта в професионален геймплей. Друга голяма част от вълнението може да дойде, когато се намесят пари в уравнението. В началото Counter Strike може да изглежда като изключително проста, дори детинска игра. Два отбора от по петима играчи, които се опитват да постигнат целта за поставяне на бомба срещу друг отбор отново от петима играчи, които се опитват да детонират бомбата или да ги спрат преди да го направят.

Всеки отбор има шанс да изиграе и двете страни на монетата. Страната на терористите се опитва да постави бомбата, а контратерористите се опитват да спрат терористите. Макар че играта е лесна за разбиране на повърхностно ниво, при по-внимателен поглед е доста повече от това, което изглежда.

Играта се играе, докато един отбор не спечели 16 рунда, с потенциал от 30 рунда без продължения. Това означава, че и двата отбора трябва да планират какво и как да сторят и да имат ефективни стратегии за потенциално всички тези кръгове. Тук се крият сложностите.

На първо място, в началото на всеки кръг и двата отбора ще получат определена сума пари в зависимост от това дали са спечелили или загубили предишния кръг. Понякога отборите ще имат достатъчно средства, за да купят всичко необходимо, за да изпълнят най-добре своя план за игра. Когато нямат достатъчно за това, те ще трябва да използват трикове и различни тактики, за да извлекат най-доброто от това, което имат. Това може да доведе до изключително вълнуващ геймплей за гледане, особено в конкурентна, професионална среда.

Кратка история на CS:GO залозите

Още в ранните дни на електронните спортове, края на 90-те и началото на 2000-те, Южна Корея беше меката на първия голям киберспорт: Starcraft: Brood War. С наплива на пари и зрители, залаганията на игрите започнаха да се развиват с главоломни темпове. Докато първоначалната сцена за залози на електронни спортове се развиваше, Counter-Strike се появи на сцената в началото на 2000-те и избухна с популярността си по цялата планета.

Оттогава индустрията се разрасна и много хора сега са фокусирани върху ежедневното залагане на мачове от Counter Strike. Спортът също така се легализира все повече в много страни през последните няколко години и наистина се разви и привлече широка публика.

Дори Марк Кубан инвестира в уебсайта за залагания на електронни спортове – Unikrn през 2018 г., знаейки, че скоро ще бъде широко приет и използван. E-sports букмейкърите бавно добавят все повече игри към репертоара си. Най-популярните и широко използвани са пазарите за залагания на CS: GO.

Тъй като сайтовете за залагания стават все по-масови, може да е непосилно да се опитвате да разберете къде трябва да направите вашия залог. Важно е да знаете къде и как можете да залагате на мачове, за да извлечете максимума от тях.

Как да залагаме на CS: GO?

Сега може би се чудите как да залагате на CS: GO. Уверяваме ви, процесът е много лесен. Ето преглед стъпка по стъпка как можете да започнете с вашите първи CSGO залози.

 • Изберете си даден реномиран сайт от нашия списък със легитимни онлайн букмейкъри.
 • Регистрирайте се в конкретния уебсайт.
 • Депозирайте парите, с които искате да залагате.
 • Заявете своя потенциал.
 • Изберете мач, на който да направите залог, и поиграйте с различните видове залози, за да разгледате какви са коефициентите.
 • След като решите какъв тип залог искате да направите, е време да го направите.
 • Вече можете да чакате с нетърпение мача и да поискате печалбите си, в случай, че сте прогнозирали правилно.

Процесът е толкова лесен, колкото всички традиционни спортни залагания, които може би сте правили преди. Ако сте съвсем нов в залаганията, можем също да ви предложим съвети за CSGO залагания, които да ви подтикнат да направите тази първа стъпка.

Различни причини да опитате CS:GO залозите

Присъщата ви ангажираност с нещо е пряко свързана с това, което имате на линия. Много по-вълнуващо е да гледате как любимият ви отбор печели, когато печелите заедно с тях.

Залагането с приятелите ви го прави и по-приятно. Когато имате няколко приятели в Discord с вас, докато всички имате пари, правенето на залози на играта е страхотно забавление. Независимо дали всички аплодирате за един и същи отбор или участвате в приятелски закачки, моментът е добър и може да ви сплоти.

Неща, които да вземете предвид при правенето на вашите CS:GO залози

 1. Разберете на какво точно залагате. Трябва да имате добра представа за коефициентите и фаворитите, за да залагате отговорно.
 2. Разберете какво представляват различните пазари за CS GO залагания, преди да направите вашите залози на дадени Е-Спорт мачове,
 3. Използвайте реномирани онлайн букмейкърски уебсайтове като: Bet365, Betway, Betano, WINBET, Palms Bet, efbet и други, които ще откриете в нашата платформа.

В светлината на предходното, има какво да знаете и научите, когато става въпрос за CSGO залози. Въпреки това, след като преодолеете първото препятствие, става по-лесно и следователно по-приятно.

Съвети за поставяне на CS:GO залози

Залагането може да бъде плашещо за тези, които тепърва започват. Тъй като естеството му е задълбочено и сложно, може би ще трябва да поискате малко помощ при изучаването на въжетата, преди да се гмурнете.

Безопасно ли е залагането на Counter-Strike: Global Offensive?

CS GO залаганията са напълно безопасни, стига да залагате чрез добре регулиран и лицензиран сайт за залагания на електронни спортове.

Много е важно да знаете, че трябва да използвате реномирани уебсайтове за залагания, преди да продължите. Залаганията на CSGO все повече се регулират и е страхотно и необходимо да има сериозни спортни регулатори, които да подпишат CSGO като потенциален пазар. Освен това, спортът ви позволява да се забавлявате, докато се поддържа спокойствието.

Въпреки това винаги има организации, работещи недобросъвестно, какъвто е случаят с повечето черни платформи за залагания. Ето защо винаги трябва да използвате доверения и изпитан избор. Точно затова ви уверяваме, че ако изберете букмейкър от нашата платформа, то вашите средства ще бъдат в безопасност.

Кои са най-големите CS:GO събития за поставяне на залози?

Има много големи събития, където ще срещнете най-добрите CS GO играчи. Въпреки това бихме искали да посочим следните три като основни турнири за пазари, върху които да се съсредоточите.

 • ESL Pro League – е двугодишно събитие, организирано от ESL с участието на 24-те най-добри отбора на планетата. Провежда се два пъти всяка година през пролетта и есента и в момента е в своя 15-ти сезон.
 • BLAST Premier – са друг набор от двугодишни събития, които се случват през пролетта и есента всеки сезон. И двете части на събитието са разделени на групова фаза, шоудаун и финали на сезона и предпоследен световен финал в края на сезона. Сезонът на BLAST Premier е по същество верига от седем събития, която се провежда през цялата година и предлага много пазари за залагане на CSGO.
 • Flashpoint – Първата франчайзирана CS:GO лига, включваща осем постоянни партньорски отбора, които се състезават в два сезона всяка година. Лигата наскоро промени формата си, за да побере класацията на RMR за CS:GO поради продължаващата пандемия.

Освен това, IEM Katowice и ESL One Cologne са двата най-големи и широко рекламирани LAN турнира, в които се състезава глобалният елит. Те се провеждат традиционно през февруари и юли всяка година.

 

Рейтинг на статията
-/5
0 вота
100% бонус за добре дошли! ЗЛАГАЙТЕ
100% бонус за добре дошли!
ЗАЛАГАЙТЕ