Bet365 Начален Бонус Спорт

Промоцията Оферта Нова Сметка от Bet365 представлява Начален бонус в размер на 100% от първия ви депозит до 100 лева. Това означава, че максималната сума, която можете да вземете като бонусни средства е 100 лева. Например, ако депозирате 20 лева в онлайн букмейкъра, ще получите бонус в размер на още 20 лева, като така ще разполаге с общо 40 лева във вашата сметка. Ако депозирате обаче 150 лева, букмейкърът ще ви възнагради със 100 лева бонус, тъй като това е лимитът на офертата, и така ще имате общо 250 лева в сметката си.

Как се взима началният бонус?

Началният бонус може да бъде изискан само след квалифициращ депозит. Минималната сума за депозит в Bet365 България е в размер на 10 лева. След като направите вашия депозит следва да изискате офертата. Това става с няколко прости стъпки. За целта ще трябва да отворите менюто Сметка, след което да натиснете на Мои Оферти и да натиснете бутона Изискай, който е за Оферта Нова Сметка. Дори и да не изискате офертата веднага, тя има валидност от 30 дни след вашия първи депозит, така че може да го направите в този времеви диапазон.

Условия за освобождаване на бонуса

Подобно на всеки друг онлайн букмейкър, Бет365 също има условия, които ще трябва да изпълните, преди да можете да изтеглите вашите бонусни средства. За да успеете да изтеглите вашите бонус средства, ще трябва да направите квалифициращи залози в размер на стойността на вашия бонус. Тоест, ако сте депозирали 50 лева и сте получили 50 лева бонус, ще трябва да направите спортни залози на обща стойност 50 лева. Разбира се, това не са всички условия. Други важни неща, които трябва да вземете предвид са:

  • Залози на обща стойност сумата на бонуса ви;
  • Депозити, направени през Skrill, ePay.bg, paysafecard и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, не се зачитат като квалифициращи за получаване на бонуса;
  • Залозите трябва да са на спортни събития с минимален коефициент поне 1.20 или повече;
  • Имате 90 дни да освободите бонуса от условията му, иначе ще бъде анулиран;