150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Стратегия за залагане по време на игра

Стратегии за спортни залагания, sportnizalozi.tv

Има няколко фактора, отговорни за преминаването от наземни платформи за залагане към онлайн букмейкъри. Един от тях е увеличените опции за залагане, които можете да получите в онлайн пространството.

Залагането по време на игра е една от най-очарователните опции, тъй като предлага изобилие от гъвкавост. Знаете ли какво включва залагането по време на игра, наричано още залози на живо? Търсите си причини защо тази опция е изключително важна за всекиуважаващ се онлайн букмейкър? Е, тази статия ще даде всички отговори.

 

Какво представляват залозите по време на игра?

Залозите по време на игра включват залагане на спортно събитие, което вече е стартирало. Да, възможно е! Главната разлика е, че коефициентите ще се променят с течение на играта. Приливите и отливите на мача ще определят посоката на промяната.

Повечето реномирани онлайн букмейкъри предлагат тази опция и тя се появява като раздел „по време на игра“ или „на живо“ на уебсайта. Повечето пъти тези платформи позволяват на играчите да следят на живо хода на играта от уебсайта.

 

Как да правим спортни залози на живо

Поради естеството на тази форма на залагане, залагащите трябва да могат да мислят бързо и в движение. Това е изключително динамичен пазар с различни възможности за залагане, отварящи и затварящи се всяка секунда.

Залагащите трябва да мислят бързо, да действат по-бързо и да избягват да бъдат увлечени от играта, за да извлекат най-доброто от променящите се коефициенти с всяка изминала секунда. Тук можете да залагате на редица пазари. Например, залагане на това кой ще спечели, кой ще отбележи следващия гол / точка или дори колко общо голове / точки ще бъдат отбелязани.

Нека да разгледаме някои от най-добрите стратегии, които да приемете със залагания по време на игра.

Разглеждане на „равенството“

Това означава да залагате срещу равенство. Така че можете да внимавате за мач, който вече е във второто полувреме, но все още резултатът е равен. Тук коефициентите биха били по-ниски в сравнение с преди началото на мача. Но ако един отбор поведе с точка/гол, коефициентите ще се повишат.

Най-доброто време за определяне на равенството е, когато фаворитите имат силен стимул да спечелят. Може би трябва да стигнат до върха на класацията. Друг добър вариант е, когато мачът е във фазата на елиминациите и даден отбор не могат да си позволят да се задоволят с равенство.

Точен резултат

Обикновено предсказването на правилния резултат от една игра е един от най-трудните пазари. Въпреки това, със залаганията по време на игра на живо, това е една идея по-малко опасно. Можете да заложите на това играта да доведе до повече от един гол.

Ако решите да следвате тази стратегия, уверете се, че избирате мачове, в които един от отборите има спешна нужда от гол. Добър пример за такъв сценарий е при който отборът домакин изостава с гол и би отпаднал от дадения шампионат, ако загуби. При това положение домакините са силно мотивирани да стигнат поне до равенство.

Брой корнери

Пазарът, свързан с прогнозирането на точния брой корнери, преди началния удар се основава най-вече на предишни корнер статистики. Може да се дължи и на силата на отбора, което е наистина несигурен вид залог в най-добрия случай.

От друга страна, след гледане на няколко минути от даден мач, някои фактори служат като истински насоки за получаване на правилните ъглови прогнози. Например, ако отборът фаворит е много точен и клиничен с нарушенията си, ще има по-малко корнери. Освен това, ако получат ранна преднина, това също може да накара отбора да се отпусне в атака.

Така че способността да четете играта и да се възползвате от полезни насоки определено може да си каже думата щом правите спортни залози на живо.

 

Финални думи

След като играта започне, вашето неспирно внимание е от изключителна важност. Ако сте добри в разчитането на спортни събития, ще имате голям шанс да постигнете доста добри печалби чрез правене на залози на живо. Можете също така да комбинирате способността си със статистически данни онлайн за по-добра перспектива, като по този начин ще намалите и шансовете си за загуба.

Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
4/5
1 вот