150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Какво означава + 3 / – 3 европейски хендикап?

Европейски Хендикап, sportnizalozi.tv

Европейски хендикап + 3 / – 3 е вид оналйн залог, който поставя отбора фаворит с дефицит от 3 голa или отбора аутсайдер с предимство от 3 голa. По обичайния начин букмейкърът задава резултатна линия или марж, които и двата отбора трябва да покрият, за да спечели залога от двете страни. В този случай маржът е три гола. Този вид европейски хендикап се използва за премахване на огромната разлика в коефициентите в даден мач, в който един от отборите е значително по-силен.

Ето пример, за да онагледим нещата по-добре:

Представете си мач между националните фубтолни отбори на Франция и Южна Корея. Смятайки Франция за по-добрия отбор, букмейкърите биха могли да им дадат начален недостатък от – 3 гола, докато Южна Корея може да получи доста щедро предимство от + 3 гола. Франция трябва да спечели с най-малко четири гола, докато Южна Корея трябва да загуби с по-малко от три гола, за да ви осигури печеливш залог.

За разлика от двупосочния азиатски хендикап, европейският вариант позволява три възможни изхода, като третият е под формата на равенство. Обикновено в букмейкърите опциите за този пазар се предлагат по следния начин:

 • EH 1 (хендикап)
 • EH X (хендикап)
 • EH 2 (хендикап)

Равенство при EH (Европейски хендикап) не се отнася до равенство в резултата от мача, а до равенство, съответстващо на резултатната хендикап линия, зададена от букмейкъра. По принцип равенството се получава, когато броят на отбелязаните или допуснати голове съвпада точно със зададемата стойност от резултатната линия.

Така че въз основа на горния пример, залогът за равенство ще бъде печеливш, когато националите на Франция победят Южна Корея с точно тро гола. Това би било същото като случая, в който южнокорейците паднат точно с три гола.

 

Какво означава – 3 европейски хендикап?

Хендикапът с отрицателен коефициент е свързан винаги с отбора фаворит в срещата. Поставен залог на пазара европейски хендикап – 3 за Франция означава, че:

 • Ако отборът спечели с 4 или повече гола, вашият залог печели.
 • Ако отборът спечели с 3, 2 или 1 гола, направи равенство или загуби, вашият залог губи.

 

Какво означава + 3 европейски хендикап?

Европейският хендикап с положителен коефициент е пряко свързан с отбора аутсайдер. Залог на пазара европейски хендикап + 3 за Южна Корея би означавал, че:

 • Ако отборът спечели, направи равенство или загуби само с 2 или по-малко гола, вашият залог печели.
 • Ако отборът загуби с 3 или повече гола, вашият залог губи.

 

Какво означава равенство в европейския хендикап?

Европейският хендикап за равенство може да бъде зададен какток като отрицателн показател, така и като положителен:

 • Ако Франция спечели с 3 гола, поставеният залог за равенство е печеливш.
 • Ако Южна Корея загуби с 3 гола, поставеният залог за равенство е печеливш.
 • При всеки друг изход, поставеният залог за равенство е губещ.

Ето общ преглед, извлечен от таблицата за европейски хендикап:

Линия на Европейския хендикап

Победа с 4 или повече голаПобеда с 3 голаПобеда с 2 голаПобеда с 1 голРавенствоЗагуба с 1 голЗагуба с 2 голаЗагуба с 3 гола

Загуба с 4 или повече гола

ЕH ( – 3)

ПобедаЗагубаЗагубаЗагубаЗагубаЗагубаЗагубаЗагубаЗагуба
ЕH ( + 3 )ПобедаПобедаПобедаПобедаПобедаПобедаПобедаЗагуба

Загуба

ЕH Равенство

ЗагубаПобедаЗагубаЗагубаЗагубаЗагубаЗагубаПобеда

Загуба

 

Обяснение на възможните резултати от европейски хендикап 3

Има три възможни изхода, когато поставяте залог на европейски хендикап 3:

 • Победа: Избраният отбор покрива резултатната линия.
 • Равенство: Резултатът е точно на границата на резултатната линия.
 • Загуба: Избраният отбор не покрива резултатната линия.

 

Направете още днес вашите + 3 / – 3 европейски хендикап залози

В нашата кратка статия се опитахме да ви обясним възможно най-подробно и най-лесно всичко, свързано с европейски хендикап + / – 3. Благодарение на извлечението от диаграмата, можете да си направите ясно равносметка дали вашият залог ще бъде печеливш или губещ без нуждата да се ровите в различни онлайн европейски хендикап калкулатори за залози. Подобно на другите европейски хендикап пазари, европейски хендикап 3 залог предлага доста добра възможност за печалба и по-висок шанс за бъдеща възвръщаемост на вашите инвестициите с течение на времето, стига да използвате пазара разумно!

Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
5/5
1 вот