150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Ефективни стратегии при спортни залагания

Стратегии за спортни залагания, sportnizalozi.tv

Много залагащи свеждат спортните залагания до просто игра на късмет и произволни коефициенти, но това ли е всичко? Има ли стратегии, които могат да ви дадат предимство? Или са само митове?

Тази статия ще ви предостави задълбочен анализ на някои стратегии за увеличаване на шансовете ви за печалба, когато залагате на любимите си спортове онлайн. Въпреки това е важно преди всичко да получите добро разбиране какво всъщност представляват залозите.

 

Основи на спортните залагания

Повечето залагащи не осъзнават, че единствените две страни във всеки залог са залагащият и букмейкърът, а не отборите на терена. Вие сте срещу букмейкъра. Това е вашият осовен и единствен опонент. Освен това залагащият не е единственият, който прави залог. Букмейкърът също има залог във всяка игра.

Представете си коефициента на събитие за залагания, зададен като 3.00. Ако спечелите залога, това е залогът от страна на букмейкъра, който се сумира, за да направи изплащане три пъти по-голямо от размера на вашия залог.

Освен това по природа спортните събития са изпълнени с много голяма доза несигурност. Тази вероятност увеличава риска не само за залагащия, но и за букмейкъра.

И накрая, спортните залагания представляват много пазари за залагане, от които залагащите могат да се възползват. Не се ограничава до прогнозиране на единствено това кой ще спечели или ще загуби.

 

Основни стратегии за поставяне на спортни залагания

По-долу са някои стратегии, които всеки залагащ трябва да практикува, тъй като те са полезни при всякакви условия.

Изберете добър сайт за спортни залагания

Докато използването на наземни зали за залагане все още е възможно, онлайн букмейкърите привличат по-голяма част от клиентите към себе си. Те предоставят на залагащите различни опции под формата на пазари за залагане.

Очевидно онлайн букмейкърите не винаги предлагат едни и същи коефициенти. Винаги можете да изберете тези, които предлагат най-големите коефициенти. Освен коефициентите има и други елементи в един онлайн сайт за залози. Като цяло, изберете сайт за залагания, който би бил най-полезен за постигане на вашата хазартна цел.

Изберете правилния спорт, на който да залагате

Фактът, че коефициентите в едно спортно събитие са огромни, не прави самото събитие достойно за залог. Тънкоста на спортните залози е да се придържате към спортовете, за които имате добри познания. Можете да залагате на различни спортове, но се уверете, че разбирате принципите и основите на спорта.

Управлявайте парите си без емоции

Ако не можете да вземете решение относно някои принципи на управление и да поставите правила за това колко залагате или кога да го правите, постоянната печалба може да е трудна.

Вашите управленски умения са също толкова важни, колкото вашите аналитични умения и умения за залагане. Така че не позволявайте на емоциите да повлияят на вашите залагания.

Внимавайте за експертните мнения

Много залагащи разчитат на чужди експертни мнения при поставяне на спортни залозои. Ако сте от тях, важно е да знаете, че така наречените „експерти“ не винаги са прави.

Ако винаги бяха прави, щяха да са сред най-богатите хора на планетата. Има моменти, когато експертите биха подкрепили даден отбор да победи в определен мач, но изходът от мача би бил жалко поражение.

Ако сте убедени в даден играч или отбор, въпреки това, което „професионалистите“ препоръчват като прогнози, можете да заложите парите си за него. Не подкопавайте усещането си. Така наречените чудеса се случват от време на време и ако сте прави за тях, изплащането ще бъде доста щедро.

Запознайте се с различните начини за залагане на спорт

Залагането на спортни събития, които се играят, отваря различни възможности. Можете да изпробвате борси за залагане, да влизате в различни букмейкъри или да научите различни пазари на залагания и видове залагания.

Ето някои други принципи на залагане, които си струва да изпробвате:

  • Избледняване на обществеността
  • Преследване на печалба
  • Използване на критерия Кели
  • Хеджинг
  • Арбитраж

 

Заключение

Спортните залози носят огромана доза несигурност, която може да бъде значително намалена с ефективни стратегии. Каквато и стратегия да изберете, трябва да сте готови да се придържате към нея, за да увеличите нейната ефективност в дългосрочен план и да минимизирате възможно най-много загубите си.

Автор
Илиян Стефанов
Здравейте, казвам се Илиян и разполагам с приблизително 4 години опит в писането на статии в сферата на хазарта и спорта. Любител съм на хазарта и обичам тръпката, която носи, особено умния хазарт! На ваше разположение съм, за да ви помогна да научите всичко свързано с тази ниша и да можете да правите минимално рискови залози!
Рейтинг на статията
4/5
1 вот