150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Winbet Мобилна Версия за Android

Android App, sportnizalozi.tv

Winbet несъмнено е една от най-големите дигитални платформи за онлайн залози у нас, която предлага изключително разнообразие от опции за залагания и пазари.

За момента обаче родната компания няма отделно мобилно приложение за Android и други операционни системи за мобилни устройства.

Въпреки това, мобилната версия на Winbet е оптимизирана повече от добре, като тя включва всички важни функции, които са достъпни от десктоп (настолната) версия на сайта.

И макар Winbet да не разполага с мобилно приложение, в това ревю ще обърна вимание на мобилната версия на техния сайт, която е достъпна за всички Android устройства, и по-конкретно каква е нейната функционалност и как се използва.

Winbet Android, sportnizalozi.tv

 

Функционалност на Winbet Мобилна Версия за Android

Можете да използвате мобилната версия на Winbet за всички Android устройства, като влизането в нея става през интернет браузъра, който използвате на вашето устройство.

Мобилна версия на Winbet предлага същата функционалност, която има и десктоп версията, което включва редица менюта, като:

 • Спортни залози
 • Виртуални спортове
 • Казино
 • Игри “ на живо”
 • Промоции
 • Депозиране
 • Теглене на средства
 • Влез | Регистрация

Освен това на екара на мобилната версия имате постоянен достъп до червената иконка за чат, която ви дава достъп до чат “на живо” с представител на Winbet в случай, че имате някакви въпроси.

Winbet Android, sportnizalozi.tv

 

Как да Използвате Winbet Мобилна Версия за Android

Това е начинът, по който да влезете в мобилната версия на платформата на Winbet, използвайки Android устройства:

 1. Отворете браузъра, който използвате (напр. Google Chrome).
 2. Влезте в сайта на Winbet използвайки търсачката.
 3. Мобилната версия на сайта ще се зареди автоматично и вече можете да използвате платформата.

За допълнително улеснение пък можете да добавите бърза връзка за мобилната версия на Winbet към началния екран на вашето Android устройство.

Ето как става това използвайки най-използвания браузър за Android Google Chrome:

 1. Отворете Chrome и влезте в сайта на Winbet през вашето мобилно устройство.
 2. Натиснете менюто с насторйки изобразено, като 3 вертикално разположени точки, намиращи се в горния десен ъгъл на екрана.
 3. Натиснете върху иконата “Добавяне към начален екран”, която е изобразена, като стрелка върху смартфон сочеща по диагонал в дясно.
 4. Бърза връзка към сайта на Winbet вече ще бъде налична, като икона на началния екран на вашето Android устройство.

Това ви дата лесен достъп до мобилната версия на Winbet посредством само едно натискане на иконата за бърза връзка, която вече се намира на началния екран на устройството ви.

 

Системни Изисквания за Winbet Мобилна Версия

Няма конкретни системни изисквания за да можете да използвате мобилната версия на платформата на Winbet, без значение какво Android устройство използвате.

Достатъчно е да имате интернет браузър (напр. Google Chrome) през, който да влезете в сайта на Winbet, който автоматично ще засече, че използвате мобилно устройство и ще ви поднесе мобилната версия.

 

Заключение

Дори и без отделно мобилно приложение, Winbet предлага мобилна версия на платформата си, която съдържа всичко, от което имате нужда за качествено преживяване свързано с онлайн залози.

Всички важни функции, които ги има в десктоп версията на сайта са добавени и в мобилната версия – това включва всякакви видове залози, промоции и бонуси.

Това означава, че определено ще можете да се насладите на онлайн залагания в дигиталната платформа на Winbet от удобството на вашето Android устройство, без да е нужно да използвате компютър.

Прочетете още:

Winbet Ревю

Ето Как да се Регистрирате в Winbet

Winbet Мобилно Приложение за iOS

Автор
Симеон Славчев
Зад гърба си имам над 3 години опит в писането на статии и съдържание свързано със спортни залози и iGaming сектора. Също така съм любител на спорта и всичко свързано с него и тук ще ви помогна да научите всичко небходимо за света на спортните залози.
Рейтинг на статията
5/5
1 вот