150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Megapari Мобилно Приложение за Android

Android App, sportnizalozi.tv

Megapari е един от бързо развиващите се букмейкъри в наши дни, като платформата разполага с изключително голям набор от опции за залози.

И за да е в крак с тенденциите в онлайн залозите, компанията със седалище в Кипър разполага и със собствена мобилна апликация за Android устройства.

Приложението на Megapari предлага удобство за правене на разнообразни залагания от удобството на вашето мобилно устройство, без да е нужно да влизате в платформата през интернет браузър.

Самата апликация за Android е достатъчно интуитивна, като тя предлага всички необходими функции – от регистрация до поставяне на залози в различните пазари.

В това ревю ще обърна внимание на функционалността на мобилната апликация на Megapari за Android, как точно да го свалите и какви са неговите системни изисквания.

 

Функционалност на Megapari Приложение за Android

Определено може да се каже, че мобилната апликация за Android на Megapari предлага оптимален набор от секции и функции за различни залагания.

Апликацията разполага с всички необходими функции за залагания, които са налични и на настолната версия на платформата.

Ето това са главните функции за залози, които Android приложението на Megapari предоставя:

 • Залози на живо.
 • Залози за виртуални спортове.
 • Спортни залози.

Освен това, през самото приложение за Android можете да направите регистрация, ако все още нямате такава.

 

Как да Свалите Megapari Приложение за Android

Преди самата инсталация и регистрация през мобилното приложение се уверете, че устройството ви може да сваля приложения от неизвестни източници. Ето как става това:

 1. Влезте в меню “Настройки”.
 2. Отидете в подменю “Сигурност”
 3. Отбележете “Разрешаване на неизвестни източници”.

Това се налага, тъй като платформата за сваляне на приложения Google Play, която Android устройствата използват има строга политика срещу хазарта.

И сега, ето как да свалите и инсталирате мобилното приложение на Megapari за Android и как да направите регистрация през него:

 1. Влезте в сайта на Megapari през вашето мобилно устройство, използвайки алтернативен линк (след , като потърсите фраза, като “megapari алтернативен линк” в Google).
 2. Натиснете върху синята иконка наподобяваща смартфон, намираща се в лентата с подменюта най-горе на екрана.
 3. Изтеглете .apk файла и го инсталирайте.
 4. Влезте в мобилната апликация за Android.
 5. Натиснете червения бутон “Регистрация” в горната част на екрана.
 6. Въведете необходимата информация, както ако се регистрирате през самия уебсайт за да завършите вашата регистрация.

Вече сте напълно готови и можете да правите залагания.

 

Системни Изисквания за Megapari Android Приложение

Това са системните изисквания, които трябва устройството ви да покрива, за да свалите мобилната апликация на Megapari за Android:

 • Android версия 5.0 или по-нова.
 • Свободно пространство от 37.7 MB.

 

Заключение

Макар Megapari все още да няма апликация за iOS, приложението за Android е налично и то е на много високо ниво. Въпросната апликация за Android предлага оптимална функционалност и дизайн, с който лесно се свиква.

В приложението на Megapari за Android устройства ще намерите всички необходими функции и менюта, за да правите най-разнообразни видове залози за спорт, да играете казино и даже да правите залози за eSports и виртуални спортове.

 

Прочетете още

Megapari Ревю – Ето Какво Трябва да Знаете
Ето Как да се Регистрирате в Megapari
Megapari Мобилна Версия за iOS

Автор
Симеон Славчев
Зад гърба си имам над 3 години опит в писането на статии и съдържание свързано със спортни залози и iGaming сектора. Също така съм любител на спорта и всичко свързано с него и тук ще ви помогна да научите всичко небходимо за света на спортните залози.
Рейтинг на статията
4/5
1 вот