150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Efbet Мобилно Приложение за Android

Android App, sportnizalozi.tv

Като един от водещите букмейкъри с една от най-богатите на опции за залози платформи в у нас, Efbet съвсем логично разполага и с мобилно приложение разработено специално за всички, които обичат да залагат директно от своя таблет или смартфон.

Въпросното приложение може да се качи, както на Android, така и на iOS. Но тук ще се концентрираме единствено върху апликацията за устройства работещи на Android.

Мобилното приложение на Efbet предлага много интуитивен и лесен за използване дизайн, като то не отстъпва по нищо, като функционалност на десктоп или мобилната версия.

В това ревю ще обърна внимание на функционалността на мобилното приложение на Efbet за Android, включително как да го свалите на вашето устройство и какви са системните изисквания.

Efbet Android, sportnizalozi.tv

 

Функционалност на Efbet Mobile App за Android

Когато става дума за използваемостта на това мобилно приложение, трябва да се отбележи, че от Efbet определено заслужават похвала, защото тази апликация е толкова функционална, колкото е и самият сайт на компанията.

Това означава, че имате достъп до абсолютно всички важни менюта и секции за залози, като например:

 • Спорт
 • Казино
 • Live Games
 • Лото
 • Виртуални
 • Депозит
 • Влез | Регистрация
 • Топ Събития

Приложението ви дава достъп до всичките най-различни залози и пазари, които са налични в онлайн платформата на Efbet, като освен това имате достъп и до Cash Out функцията, като също така разполагате и с постоянна връзка с отдел “Поддръжка”.

Efbet Android, sportnizalozi.tv

 

Как да Свалите Efbet Мобилна Апликация за Android

Свалянето на приложенито на Efbet за Android е една идея по-сложно от това за iOS устройства. Това е така, защото мобилната апликация на Efbet не фигурира в Google Play, тъй като услугата за приложения на Google има стриктна политика за хазарта.

Това обаче не трябва да ви обезкуражава – ето как да свалите Efbet мобилното приложение по най-бързият и лесен начин:

 1. Влезте в меню “Настройки” на вашето устройство и отидете на подменю “Сигурност”.
 2. Отбележете опцията “Неизвестни източници” за да разрешите свалянето на приложения от външни източници.
 3. Влезте в сайтът на Efbet през вашето мобилно устройство.
 4. Натиснете върху банера “Изтегли Приложението” намиращ се в лентата с банери в горната част на екрана, под основните менюта.
  Важно: Банерите се променят автоматично, но можете да ги сменяте и ръчно, като ги местите с пръст от дясно на ляво.
 5. Натиснете жълтият бутон “Android” и приложението във формат “.apk” ще бъде свалено на вашето устройство.

Ако пък функцията за сваляне на приложения от неизвестни източници е отбелязана (разрешена) на вашето устройство от преди това, то можете направо да пропуснете първите две стъпки.

 

Системни Изисквания за Efbet Мобилно Приложение

Преди да инсталирате мобилната апликация на Efbet за смартфони и таблети работещи на Android, е редно да се запознаете с конкретните системни изисквания и детайли:

 • Размер на приложението – 2.2 MB.
 • Съвместимост – Операционна система Android 4.4 или по-нова.

 

Заключение

Като цяло, от Efbet могат да бъдат спокойни, че разполагат с едно от най-качествените мобилни приложение за дигитални залози.

Българската компания се е постарала да предостави на своите играчи възможност да залагат директно през своето мобилно устройство, така както биха го направили и през самият уебсайт на платформата.

Това означава, че приложението предлага функционалност напълно съпоставима с тази на десктоп версията на Efbet.

Така например вие можете да направите регистрация, да се насладите на игри “на живо” и дори да се възползвате от бонус оферти директно чрез приложението за вашето мобилно устройство.

Прочетете още:

Efbet Ревю

Ето Как да се Регистрирате в Efbet

Efbet Мобилно Приложение за iOS

Автор
Симеон Славчев
Зад гърба си имам над 3 години опит в писането на статии и съдържание свързано със спортни залози и iGaming сектора. Също така съм любител на спорта и всичко свързано с него и тук ще ви помогна да научите всичко небходимо за света на спортните залози.
Рейтинг на статията
5/5
1 вот