150% бонус за добре дошли от 150 евро
Получете

Bet365 Мобилно Приложение за Android

Android App, sportnizalozi.tv

Bet365 несъмнено е една от най-големите платформи за онлайн залози в световен мащаб с над 20-годишна история и милиони потребители по цял свят.

И за да отговори на нарастващата популярност на мобилните приложения, Bet365 разполага с няколко мобилни апликации (за спортни залози, покер и други).

Отделните разновидности на мобилната апликация на Bet365 са достъпни, както за Android, така и за iOS, но тук ще се фокусираме изцяло върху приложението за Android устройства.

Самите мобилни приложения са много лесни за използване и разчитат на атрактивен дизайн, като на ваше разположение са всички основни и важни функции от дигиталната платформа за залози на Bet365.

Отделните разновидности на приложението разчитат на добре познатите основни менюта от Bet365, като вие разполагате с пълен набор от категории, раздели и функции.

И в това ревю ще обърна внимание на функционалността на мобилното приложение на Bet365 за Android, как точно можете да го свалите и какви са неговите системни изискванията касаещи вашето устройство.

Bet365 Android, sportnizalozi.tv

 

Функционалност на Bet365 Android Мобилна Апликация

От Bet365 наистина са се постарали техните мобилни приложения да не лишават играчите си от основните функции и секции на тяхнаха платформа за залози.

Затова, като свалите някои от мобилните приложения на Bet365 вие получавате достъп до разнообразни залози и пазари.

Освен това имате директен достъп до вашия профил чрез “Логин” или пък ако нямате акаунт, можете да се регистрирате направо от приложението посредством “Нов Клиент” от основното меню в горната част на екрана.

Мобилните апликации на Bet365 също така предлагат и използването на Cash Out функцията.

Bet365 Android, sportnizalozi.tv

 

Как да Свалите Bet365 Android Мобилно Приложение

Свалянето на някое от приложенията на Bet365 за Android е малко по-сложно отколкото за iOS устройства. Това е така, защото Google има политика против хазарта и затова няма да намерите подобни приложения за онлайн залози в Google Play.

Това обаче не означава, че не можете да играете през едно от приложенията на Bet365 за Android.

Ето как точно да го направите:

  1. Влезте в меню “Настройки” на вашето устройство и отидете на подменю “Сигурност”.
  2. Отбележете опцията “Неизвестни източници” за да разрешите свалянето на приложения от външни източници.
  3. Влезте в сайтът на Bet365 през вашето мобилно устройство.
  4. Натиснете върху синьозеления текст “Виж всички апликации на bet365” намиращ се почти най-долу на екрана (между “Функции” с икона на светкавица и “Бързи Игри”).
  5. Изберете кой вид мобилно приложение искате да свалите (за спортни игри или за покер) и го изтеглете.

Ако пък функцията за сваляне на приложения от неизвестни източници е отбелязана (разрешена) на вашето устройство от преди това, то можете направо да пропуснете първите две стъпки.

 

Системни Изисквания за Bet365 Мобилно Приложение

Ето това са системни изисквания, които трябва да покриете за да можете да свалите някое от мобилните приложения на Bet365 за Android:

  • Android версия 4.0 или по-нова.
  • Свободно пространство от 2.43 MB.

Имайте предвид, че всички приложения на Bet365 са напълно безплатни.

 

Заключение

В заключение, Bet365 са положили много големи усилия да предложат мобилни приложения, които да са лесни за използване и напълно съпоставими с функционалността на десктоп и мобилните версии на тяхната платформа.

Дори и до момента да сте ползвали единствено сайта на Bet365, то прехода към мобилното приложение би трябвало да е напълно безпроблемен.

Прочетете още:

Bet365 Ревю

Ето Как да се Регистрирате в Bet365

Bet365 Мобилно Приложение за iOS

Автор
Симеон Славчев
Зад гърба си имам над 3 години опит в писането на статии и съдържание свързано със спортни залози и iGaming сектора. Също така съм любител на спорта и всичко свързано с него и тук ще ви помогна да научите всичко небходимо за света на спортните залози.
Рейтинг на статията
4/5
1 вот