Sesame Начален Бонус Спорт

Промоционалната кампания на Сезам Онлайн се изразява в Начален Бонус за секциите Спорт и На Живо. Този бонус е в размер на 100% от първия ви депозит до 250 лева. Това означава, че максималната сума, която можете да вземете от бонуса е 250 лева. Например, ако направите квалифициращ депозит в размер на 10 лева, Sesame ще ви възнагради с още 10 лева под формата на бонус средства. Ако депозирате 300 лева обаче, ще получите само 250 лева като бонус, тъй като това е таванът на промоцията.

Как се взима началният бонус?

Началният бонус може да бъде изискан само след квалифициращ депозит. Минималната сума за депозит в Sesame България е в размер на 10 лева / 5 евро. След като направите вашия депозит следва да изискате офертата. Всъщност, за да сме напълно честни, офертата се активира чрез въвеждането на код SPORT в полето ”Бонус код” при първи депозит. Бонусът ще бъде кредитиран автоматично, като не е нужно да бъде допълнително заявяван или приеман. Ако направите депозит, използвайки опцията “банков превод”, боунс офертата ще се превежда след заявка от клиента. Средствата на депозита и на бонуса ще бъдат в отделни виртуални сметки – Баланс и Бонус.

Условия за освобождаване на бонуса

Подобно на всеки друг онлайн букмейкър, Сезам също има условия, които ще трябва да изпълните, преди да можете да изтеглите вашите бонусни средства. За да успеете да изтеглите вашите бонус средства, ще трябва да направите квалифициращи залози в размер на 6 пъти на вашия бонус. Тоест, ако сте депозирали 50 лева и сте получили 50 лева бонус, ще трябва да направите спортни залози на обща стойност 6 * (50 + 50) = 600 лева. Разбира се, това не са всички условия. Други важни неща, които трябва да вземете предвид са:

  • Депозити, направени през Skrill не се зачитат като квалифициращи за получаване на бонуса;
  • Само разигравания направени на коефициент не по-малък от 1.60, се зачитат към условията за разиграване на бонуса успешно;
  • Максималната сума на един залог, за да бъде валиден за разиграване на бонуса, е 100 лева;
  • Валидността на бонуса е 30 дни от получаването му. В този срок условията за разиграване трябва да бъдат изпълнени, в противен случай средствата в бонус сметката ще бъдат премахнати;